אפרסק מלבה
אפרסק מלבה דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 351 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש מיץ לימון, אפרסק, ריבת פטל וגלידת ונילן. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה די רע. נסו אפרסק מלבה, אפרסק מלבה, ו אפרסק מלבה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן מביאים לרתיחה מים וסוכר. מערבבים פנימה מיץ לימון ווניל. הפחיתו את החום לנמוך.
מניחים חצאי אפרסק חתוכים כלפי מעלה במחבת; מבשלים 5-8 דקות או עד שהם רכים.
מסירים מהאש. מגניב אפרסקים בסירופ במשך 30 דקות.
מוציאים אפרסקים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד החתוך כלפי מטה בכלי רדוד. מכסים ומכניסים למקרר למשך 2-4 שעות או עד לצינון.
בקערה קטנה חסינת מיקרוגל מחממים ריבת פטל למשך 20 שניות; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים חצאי אפרסק חתוכים כלפי מעלה בכלי קינוח. למעלה עם גלידה; טפטוף עם ריבה.