אפרסקים בגריל ושמנת
אפרסקים בגריל ושמנת יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא אפרסקים, שמן זרעי ענבים, גבינת מסקרפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת, עוגת מזון מלאך בגריל עם אפרסקים בגריל ושמנת וקולי דובדבן, ו עוגת קילו בגריל עם זיגוג גבינת שמנת ואפרסקים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל מעל חום בינוני גבוה.
חותכים אפרסקים לשניים ולהסיר את האבן.
מברשת עם שמן ומפזרים מלח.
מקום על הגריל החם. (אם אין לך גריל להשתמש במחבת סאוט חם.) לבשל עד רך אבל לא מתפרק, כ 3 דקות משני הצדדים. להפריש לנוח.
בקערה קטנה לערבב את המסקרפונה, גבינת שמנת ואבקת סוכר יחד עד שהוא מגיע עקביות חלקה. השתמש קצת מים חמים כדי לשחרר, אם התערובת נשארת נוקשה.
כדי לסיים את המקום 2 חצאים של אפרסקים בגריל על צלחת. למעלה עם תערובת גבינה וטפטוף עם רוטב פטל.