אפרסקים צלויים מעושן
אפרסקים צלויים מעושן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו מכיל 146 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 19 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ג'לפנוס, פלפל חריף, אפרסקים מאבני פריסטון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 73% . נסו ברוקולי צלוי מעושן צ'ילי , שקדים קלויים מעושן חריפים ומתובלים ונבטי בריסל ובטטה קלויים מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
חותכים את הבצל והפלפל האדום לקוביות גסים ומכניסים לקערה; לטחון את הג'לפנוס ולהוסיף אותם לבצל ולפלפלים.
מטפטפים על הירקות כ-1 כף משמן זית כתית מעולה וזורקים.
מוסיפים קורט טוב של מלח וקצת פלפל, מערבבים ומניחים על צד אחד של תבנית אפייה עם שוליים.
מטפטפים את האפרסקים בכף שמן נוספת, הקפידו לצפות היטב את הצדדים החתוכים.
שים אותם, עם הצד החתוך כלפי מטה, בצד השני של תבנית האפייה. צולים את הפירות והירקות עד לקרמל, כ-25 דקות. בעזרת מלקחיים, מושכים את העור מחצאי האפרסקים וזורקים.
מסדרים 2 חצאי אפרסקים על כל כלי הגשה, הצד החתוך כלפי מעלה, על מצע הירקות הצלויים.
הערה: אם לא זמינים אפרסקים מאבן חופשית, יש לפצל את האפרסקים ולהשאיר את החרצנים שלמים; ניתן להסיר אותם בקלות לאחר הצלייה.