קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות5
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אצבעות חמאה תוצרת בית

אצבעות חמאה תוצרת בית
גשו לסופר וקנו מים, אבקת סוכר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אצבעות חמאה תוצרת בית - 3 מרכיבים, אצבעות חמאה נטולות בוטנים, ו עוגת גלידה תוצרת בית Crunchies & פגז קסם תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הממתקים:קו מחבת רול ג ' לי (מחבת גיליון 1/2) עם מחצלת סיליקון מחממים תנור עד 200° F.In סיר בינוני, לשלב מים, מולסה, סירופ תירס, סוכר זרעי שעועית וניל. הגדר מעל חום בינוני ומערבבים בעדינות עם מזלג, דואג לא להתיז, עד הסוכר מתמוסס והתערובת מתחילה להתבשל. מבשלים, ללא הפרעה, עד התערובת מגיעה בין 280 ו 143° על מדחום ממתקים. בשל המולסה, לתערובת יהיה ריח שריפה שטחי, אבל תישאר בטמפרטורות המומלצות ותהיה סמוך ובטוח שזה לא באמת בוער. בישול מולסה פשוט מריח פאנקי.בעוד הסירופ הוא בישול, לטחון את הבוטנים ואבקת סוכר יחד במעבד מזון עד התערובת יוצרת מסה עבה, לח עם מרקם כמו חול רטוב. תניח בצד.כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה, מיד לשפוך את התערובת על מחצלת הסיליקון במחבת הסדין, דואג לשמור על הסירופ בתוך מרכז המזרן. לובש זוג כפפות תנור, להטות את המחבת שמאלה וימינה כדי לעזור סירופ באופן שווה מעיל מחצלת סיליקון לתוך בערך 14" על ידי 10 " צורה מלבנית. אתה יכול לקפל את הממתקים בחזרה על עצמו אם כל המקומות לזרום החוצה רחוק מדי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שום מולבןשום מולבן
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שכבת הממתקים:אם אי פעם למינציה בצק, זה יהיה תהליך מוכר; אם לא, לדמיין את הצעד הבא הזה כמו קיפול מכתב עסקי בשלישים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3
מפזרים את תערובת בוטנים הקרקע בשכבה אפילו מעל 2/3 של הממתקים. השתמש בשטיח הסיליקון כדי לקפל את החלק הלא מפוספס מעל למרכז הממתקים, בדיוק כמו הקפל הראשון של מכתב עסקי. אם הממתקים נדבקים לסיליקון, זה עדיין חם מדי. חכה כמה רגעים כדי שזה יתקרר, ואז לקלף את הסיליקון משם; אין מה למהר. עכשיו מקפלים את החלק הזה בעובי כפול למעלה ומעל החתיכה שנותרה. עכשיו יהיה לך 3 שכבת ממתקים מנות בערך 11 "x 5".
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
4
מניחים את מחבת הסדין בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות, או עד הממתקים הפכו חמים וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
5
הסר אותו מהתנור ולהרים את מחצלת הסיליקון, הגדרת אותו על הדלפק. השתמש סיכה מתגלגל לגלגל אותו בעדינות אל 14 "x 10" מלבן; זה ייקח קצת גריז מרפק. אם בכל עת הממתקים מתחילים לעשות קול פיצוח, או מרגיש נוקשה מדי לגלגל, להחזיר את המחבת לתנור לרגע או שניים. קח את הזמן! ברגע שאתה מגלגל אותו החוצה, לקפל אותו לשלישים שוב בדיוק כפי שעשית בפעם הראשונה.להחזיר את הממתקים לתנור עוד 4 דקות, ואז להתגלגל בחזרה למלבן 14 "x 10".
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
6
מפזרים מלבן זה עם פתיתי תירס, כפי שעשית עם תערובת בוטנים. מקפלים לתוך שלישים (אם, תוך קיפול הממתקים עושה רעש פיצוח, להפסיק לקפל ולהחזיר אותו לתנור במשך כדקה, ולאחר מכן להמשיך עם קיפול). להחזיר מנות מקופלות לתנור עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
שום מולבןשום מולבן
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
חותכים את הממתקים לתוך ברים: עכשיו לגלגל את הממתקים לעובי 1/2" ולאחר מכן להעביר ללוח חיתוך. השתמש בסכין חדה כדי לקצץ את הקצוות, משאיר מלבן מסודר מאחור. ייתכן שתוכל מיד לחתוך את הממתקים לתוך 10 ברים ארוכים ודקים. אבל ייתכן שתגלה שאתה צריך להחזיר אותו לתנור לדקה או שתיים. זה בדרך כלל תלוי בטמפרטורה של המטבח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
פירור מעיל את הסורגים: בשל העייפות הקיצונית של הממתקים, חשוב "מעיל פירור" את הממתקים לפני טבילה בשוקולד. לעשות את זה על ידי הרפיה 12 אונקיות של שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
9
טפטוף או צינור קו דק של שוקולד על החלק התחתון של כל ממתק ואז להעיף כל אחד מעל כדי ליצור רגל על הקרקעית. לאחר מכן, לטפטף קצת שוקולד על כל בר ולהשתמש במברשת מאפה קטנה כדי מעיל באופן שווה את הבר בשכבה דקה של שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
10
טובל את הסורגים: לאחר שהשוקולד הציב, מזג את השוקולד הנותר וטבל כל חפיסת שוקולד. אחסן את הסורגים המוגמרים במיכל אטום, ללא הגבלת זמן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים