אצבעות תפוחי אדמה עם איולי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוחי אדמה עם איולי. צופה בדמות שלך? זה חלב חינם מתכון צמחוני יש 231 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם גרידת לימון, שיני שום, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. נסו אצבעות תפוחי אדמה עם איולי, אצבעות בטטות עם איולי, ו אצבעות פאפאס בראבס עם איולי מעושן עבור מתכונים דומים.
הוראות
שוטפים את תפוחי האדמה ומכניסים אותם לסיר גדול. מכסים אותם במים קרים, מוסיפים 1 כף מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי במשך 15 עד 20 דקות, עד שהם פשוט רכים.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ומניחים מגבת מטבח מעל, ומאפשרים להם לאדות במשך 5 עד 10 דקות.
לאיולי קורעים את פרוסת הלחם לחתיכות ומניחים בקערה.
יוצקים את החומץ על הלחם, ומניחים בצד למשך 5 דקות.
מניחים את שיני השום, החלמונים, הגרידה, המיץ, הזעפרן, 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
מוסיפים את הלחם, ומחית לעיסה. כשהמעבד פועל, שופכים לאט את השמן לקערה דרך צינור ההזנה ומעבדים עד לקבלת עקביות של שמנת חמוצה סמיכה.
פורסים את תפוחי האדמה לשניים ומניחים אותם על צלחת הגשה.
מפזרים מלח ופלפל, ומקשטים בעירית הקצוצה.