קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות54
מגזין

ארבע לזניה גבינה-עוף

ארבע לזניה גבינה-עוף
אף פעם לא יכולים להיות יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו ל-4 Cheese-Chicken Lasgananananananananananan. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 67 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1026 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ותרימו פלפל, עלי דפנה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו לזניה גבינה ועוף לבנה, לזניה שמנת עוף & גבינת שמנת, ו עוף, פלפל אדום קלוי לזניה גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים את העוף ומבשלים עד השחמה, סיבוב, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל, שום רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד הבצל מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד בעיקר התאדה, כ 5 דקות. מערבבים 3 כוסות מים, עגבניות, עלי דפנה, פטרוזיליה, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 50 דקות. לשבור את העוף עם כפית. מבשלים עד מעובה, 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
5
הכינו את הלזניה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את האטריות ומבשלים כאשר התווית מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
מסננים את האטריות ואת טפטוף עם שמן זית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
בינתיים, מניחים את הכרוב בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל; מוסיפים 1/2 כוס מים וקורט של מלח. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד למכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כרובכרוב
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לסחוט יבש, ואז לחזור לקערה. מערבבים את הביצים, ריקוטה, מחצית הפרמזן והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים 1/2 כפית מלח וכמה טחנות פלפל. זרוק את המוצרלה, אסיאגו והפרמזן הנותרים בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
מורחים 3/4 כוס הרוטב בתבנית אפייה 9-by-13 אינץ'. למעלה עם שליש של האטריות, חופפים אותם מעט. מכסים עם חצי מתערובת כרוב, ואז 2 רוטב כוסות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
מפזרים שליש מתערובת המוצרלה. חזור על השכבות (אטריות, תערובת קייל, רוטב, תערובת מוצרלה). למעלה עם שכבה סופית של אטריות, הרוטב הנותר ותערובת המוצרלה הנותרת. הגדר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
רופף לכסות עם רדיד ואופים 40 דקות, ואז לחשוף ולאפות עד זהב תוסס, על 25 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.
15
צילום: Con Poulos

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינות asiago מגורדות (אודותגבינות asiago מגורדות (אודות33 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות סן מרזאנו שלמות, מרוסקות בידעגבניות סן מרזאנו שלמות, מרוסקות ביד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינות מוצרלה טריות מגורדות (אודותגבינות מוצרלה טריות מגורדות (אודות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה בערךפטרוזיליה טרייה קצוצה בערך4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ2קבוצותכרוב (עדיף כרוב טוסקני), גבעולים הוסרו, עלים קצוצים דקכרוב (עדיף כרוב טוסקני), גבעולים הוסרו, עלים קצוצים דק8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות לזניה (לא להרתיח)אטריות לזניה (לא להרתיח)2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת (אודות3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת (אודות850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)part-גבינת ריקוטה דל שומןpart-גבינת ריקוטה דל שומן8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ירכיים עוף ללא עור וללא עצמותירכיים עוף ללא עור וללא עצמות3(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה