קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

ארוז קון פולו

ארוז קון פולו

הוראות

1
הסר את הצלחת ואת המדף להתפורר זעפרן בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
במחבת כבדה גדולה לחמם את השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן ולהפחית את החום נמוך בינוני. מבשלים את העוף, לטפוח יבש, בקבוצות בשמן, הופכים אותו, במשך 15 עד 18 דקות, או עד שהוא מבושל דרך, מעביר אותו כפי שהוא מבושל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
3
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן המחבת ואת המחבת לבשל את הבצל ואת פלפלים ירוקים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את העגבניות, את השום, את הפפריקה ואת הזעפרן ומבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את האורז ומבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
זעפרןזעפרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים את המרק, מחומם, ומבשלים את התערובת, ערבוב מדי פעם, במשך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מעבירים את תערובת האורז לתבנית אפייה רדודה של 5 ליטר ומסדרים עליה את העוף.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
8
אופים את arroz con pollo באמצע תנור שחומם מראש 325 ° F. במשך 15 דקות, מפזרים את פלפל אדום ואת האפונה על זה, ואופים את פולו arroz קון במשך 5 עד 10 דקות יותר, או עד הנוזל נספג והאורז הוא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מפזרים את arroz con pollo עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
Sprinkle the arroz con pollo with the parsley.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)