במחבת כבדה גדולה לחמם את השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן ולהפחית את החום נמוך בינוני. מבשלים את העוף, לטפוח יבש, בקבוצות בשמן, הופכים אותו, במשך 15 עד 18 דקות, או עד שהוא מבושל דרך, מעביר אותו כפי שהוא מבושל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
3
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן המחבת ואת המחבת לבשל את הבצל ואת פלפלים ירוקים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את העגבניות, את השום, את הפפריקה ואת הזעפרן ומבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את האורז ומבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
זעפרן
1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים את המרק, מחומם, ומבשלים את התערובת, ערבוב מדי פעם, במשך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מעבירים את תערובת האורז לתבנית אפייה רדודה של 5 ליטר ומסדרים עליה את העוף.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
8
אופים את arroz con pollo באמצע תנור שחומם מראש 325 ° F. במשך 15 דקות, מפזרים את פלפל אדום ואת האפונה על זה, ואופים את פולו arroz קון במשך 5 עד 10 דקות יותר, או עד הנוזל נספג והאורז הוא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מפזרים את arroz con pollo עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)