אם יש לכם מלח ופלפל, פטרוזיליה, דגים ומרק צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחות ערב פשוטות: טאקו דגים Divas המקומי, ארוחות פשוטות: טאגין סנאפר אדום בסגנון מרוקאי (תבשיל דגים), ו מרק שרימפס-מעושן-צדפות.
הוראות
1
דיוות, הנה מתכון פשוט למרק בריא. זרקתי את השמנת והחלב, והחלפתי אותו במרק עגבניות מבוסס מקסים, ובמקום להשתמש בבייקון כדי להוסיף עשן, השתמשתי בצדפות מעושנות. התוצאה היא מנה עמוסה במאכלי ים בריאים, ירקות וטעם ענק! זה מתבשל מהר, הוא לבבי מספיק לארוחה ודלוק מלא טעמים גדולים!דגים ומרק צדפות מעושן
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צ אודר
2 עד 3 כפיות מלח ים
קישואים, לא קלופים וקצוצים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
משרת 4-6 אנשים
3
זמן בישול 30 דקות
4
Ingredts1 / 2 ק " ג cod או פילה אמנון, לחתוך לתוך chunks1 3 עוז. יכול oysters4 כוסות ירקות stock2 כוסות מים מסוננים 14 עוז. יכול לקצוץ tomatoes1 גבעול סלרי, chopped1 בצל, קלופים chopped4 שיני שום, קלופים chopped4 תפוחי אדמה אדומים בינוניים, לחתוך chunks1/2 כפית צ' ילי flakes1 מפרץ leapf2 כפות פטרוזיליה זית oil2 כפות, choppedsalt ופלפל
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנון
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
(24 ספירה)
תפוח אדמה אדום
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
במחבת כבדה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הבצל והסלרי והטחון עד לריכוך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיף את פתיתי שום וצ ' ילי ו לטגן עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
8
מוסיפים את המניה, מים, עגבניות, תפוחי אדמה ועלה דפנה ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 20 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. לאחר מכן, מוסיפים את הדגים, צדפות ופטרוזיליה ומבשלים עוד 5 דקות, או עד פתיתי הדגים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תהנו!מקור Ingredentstilapia פילה, צדפות מעושנות, סלרי אורגני, בצל אורגני, פתיתי צ 'ילי ותפוחי אדמה אדומים אורגניים ממלאי הירקות האורגניים של טריידר ג' ו, עלה דפנה ושמן זית אורגני מכל מזון אורגני פטרוזיליה ושום אורגני משוק החקלאים בהוליווד
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף גדושה פלפל לבן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
תפוח אדמה אדום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 עד 3 כפיות מלח ים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.