ארוחת ערב הלילה: אמנון אפוי זנגביל וכוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם רוטב סויה, יין, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אמנון אפוי עם זנגביל וכוסברה, ג'ינג'ר וכוסברה אפוי מתכונים Tilapia מן המטבחון, ו ארוחת ערב הערב: טילפיה פריך עם סלסה פיקו דה גאלו.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 475 ° F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
2
מוסיפים את jalapeño, שום, זנגביל, רוטב סויה, יין לבן, שמן שומשום, וכוסברה למעבד מזון או בלנדר. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל ומניחים בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פילה דגים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
יוצקים את הרוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
5
מניחים בתנור ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד הדג מבושל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק