ארוחת ערב הלילה: Scaloppine חזיר עם לימון, צלפים, ארוגולה קצוץ
אם יש לך לימון, צלפים, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קציצות חזיר פריכות עם צלפים, לימון, ארוגולה וביצים קצוצות, ארוחת ערב: Scaloppine חזיר עם חמאה חומה סלסה ורדה, ו ארוחת ערב: סלט עוף חם עם ארוגולה, צלפים וצנוברים.
הוראות
1
מתבלים את כל פרוסות החזיר במלח ופלפל. הגדר שני מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ויוצקים שתי כפות של השמן לתוך כל אחד. כאשר מנצנץ, להוסיף שש פרוסות חזיר לכל אחד. מבשלים עד הפרוסות משחימים על הקרקעית, אחת עד שתי דקות. להעיף, וחום בצד השני, עוד אחד עד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
חזיר מבושל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
מעבירים את פרוסות החזיר המבושלות למגש חם. כבה את החימום על שני המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל
3
לאחר 30 שניות בערך, להפוך את החום בינוני עבור אחד המחבתות.
4
יוצקים את שתי כפות הנותרים של שמן. כאשר מנצנץ, להוסיף את הפטרוזיליה, גרידת לימון, צלפים, ושום. מערבבים עם כף עץ, dislodging כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת. לבשל עד שהכל מאוד ריחני, בערך דקה אחת.