קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם זיגוג מנתה Julep

ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם זיגוג מנתה Julep
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם מנטה Julep זיגוג. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, בורבון, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר ואפונה הצמד סוכר עם זיגוג Julep מנטה, צלעות חזיר ואפונה הצמד סוכר עם זיגוג Julep מנטה, ו ארוחת ערב הערב: צלעות כבש עם נענע מלוחות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המרק, סוכר, חומץ, וחצי מהוויסקי במחבת קטנה. להפוך את החום בינוני ומבשלים עד שהסוכר נמס. כבה את החימום והצב את הצד.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לייבש את הצלעות עם כמה מגבות נייר, ולאחר מכן העונה עם מלח, פלפל, קמצוץ של allspice בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מוסיפים את החמאה למחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר נמס, לזרוק את הצלעות. לבשל במשך כ 3 עד 4 דקות בצד, עד מבושל דרך. שים את הצלעות בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים את המרק ואת תערובת בורבון. מבשלים מעל חום בינוני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5
מוסיפים את שאר הבורבון, הופכים את החום לגובה בינוני ומבשלים, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהתערובת מצפה את גב כף. כבה את החימום והוסף את המנטה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
6
תגיש את הרוטב על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.