ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם זיגוג מנתה Julep
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם מנטה Julep זיגוג. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, בורבון, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר ואפונה הצמד סוכר עם זיגוג Julep מנטה, צלעות חזיר ואפונה הצמד סוכר עם זיגוג Julep מנטה, ו ארוחת ערב הערב: צלעות כבש עם נענע מלוחות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המרק, סוכר, חומץ, וחצי מהוויסקי במחבת קטנה. להפוך את החום בינוני ומבשלים עד שהסוכר נמס. כבה את החימום והצב את הצד.
לייבש את הצלעות עם כמה מגבות נייר, ולאחר מכן העונה עם מלח, פלפל, קמצוץ של allspice בכל צד.
מוסיפים את החמאה למחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר נמס, לזרוק את הצלעות. לבשל במשך כ 3 עד 4 דקות בצד, עד מבושל דרך. שים את הצלעות בצד על צלחת.
יוצקים את המרק ואת תערובת בורבון. מבשלים מעל חום בינוני במשך 2 דקות.
מוסיפים את שאר הבורבון, הופכים את החום לגובה בינוני ומבשלים, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהתערובת מצפה את גב כף. כבה את החימום והוסף את המנטה.