ארוחת ערב הערב: Haricot Panaché
ארוחת ערב: Haricot Panaché עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 378 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, שעועית, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ארוחת ערב: Pad לראות Ew, ארוחת ערב: פאן באניה, ו ארוחת ערב: אטריות דן דן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר של מים מומלחים להרתיח ולבשל את השעועית הירוקה עד רק רך.
בינתיים, לנקז ולשטוף את השעועית וקוצצים את הפטרוזיליה. לחמם את השעועית במחבת קטנה עם 1 כף חמאה.
מסננים את השעועית הירוקה וזורקים למחבת יחד עם הפטרוזיליה.
מוסיפים מלח וחלק בריא של פלפל, ואז להסיר מהחום ולהוסיף את החמאה הנותרת.