נסו ארוחת ערב הלילה: פניני סטייק צלע עם גבינת עיזים ובצל מקורמל, ארוחת ערב הערב: סטייק בגריל עם רוטב גריביש, ו ארוחת ערב הלילה: סטייק בגריל עם עגבניות ופסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
להניח את הסטייק על קרש חיתוך. לעשות שלושה חתכים אלכסוניים בבשר, על 1/2 אינץ ' עבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2
מניחים בשקית ניילון יחד עם 1 כפית מלח, מיץ של 2 של לימונים, שום, ו chipotles ב adobo. לנער את התיק כדי להפיץ באופן שווה את המרינדה. מניחים בצד במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
תלת עצות, גזוז
צרור תרד טרי (בערך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
בינתיים, יוצקים את חומץ תפוחים וסוכר לתוך סיר יחד עם 1 כוס מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן לכבות את החום ולהוסיף 1/2 כפית מלח, ואת חומץ בלסמי. מערבבים היטב ואז לשפוך את התערובת לתוך קערה ולהוסיף את פרוסות הבצל האדום. להפריש במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הסר את הסטייק משקית הפלסטיק, וזרוק את המרינדה. מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
5
מניחים סטייק על ומבשלים כ -15 דקות, מרפרף באמצע. ודא שזה לא לשרוף. תנמיך את החימום אם אתה צריך. להפריש במשך 10 דקות לפני חיתוך ב. לחתוך אותו דק נגד התבואה. ואז לחתוך את הפרוסות לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
6
מוסיפים את האבוקדו הקצוץ לקערה יחד עם מיץ 1 סיד, ו 1/2 כפית מלח. מועך אותו עם מזלג עד שמנת.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.