ארוחת ערב: חביתה Gramajo
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ואת כל ארוחת הבוקר 30? ארוחת ערב הלילה: חביתה Gramajo יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, שמן זית כתית מעולה, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ארוחת ערב: חביתת דנבר, ארוחת ערב: חביתה צרפתית נכונה, ו ארוחת ערב: חביתה עם שעועית לבנה ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה לגפרורים דקים מאוד.
יוצקים את שמן הירקות לסיר גדול. הפעל חום בינוני גבוה ולהביא שמן עד 360°.
מוסיפים כמה שיותר חתיכות תפוחי אדמה שיתאימו בנוחות, ומבשלים עד הזהב, שתיים עד שלוש דקות.
הסר עם מלקחיים ולנקז על מגבות נייר. חזור על התהליך עד שכל חתיכות תפוחי האדמה מבושלים.
יוצקים כף אחת של שמן זית כתית נוספת למחבת שאינה מקל 12 אינץ'. הפעל חום בינוני, וכאשר מנצנץ, להוסיף את פרוסות בשר חזיר.
תן להם להתבשל, בערך 15 שניות.
מסננים את הפרוסות על מגבות נייר יותר.
מוסיפים את שמן הזית הנותר למחבת ושומרים על החום בינוני. לפצח את הביצים לתוך קערה בגודל בינוני, להוסיף קמצוץ של מלח ופלפל, ולהכות קלות עם מזלג.
יוצקים את הביצים למחבת. באמצעות מרית, לקפל את הקצוות כדי לתת כמה ביצים לא מבושל להגיע משטח המחבת. כאשר ביצים נקבעות על החלק התחתון, אבל עדיין מעט נוזלי על גבי, להוסיף את תפוחי אדמה מטוגנים למחצית החביתה.
מניחים את פרוסות החזיר על גבי תפוחי האדמה. בזהירות, להשתמש מרית רחבה כדי לקפל את החצי השני של החביתה על גבי.
מעבירים חביתה ללוח חיתוך.
חותכים את החביתה לארבעה חלקים, ומחלקים בין ארבע צלחות. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, אבל רק אחרי שאתה טועם ראשון. החזיר הנרפא מלוח, כדי להיות זהיר.