קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

ארוחת ערב: חביתה Gramajo

ארוחת ערב: חביתה Gramajo
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ואת כל ארוחת הבוקר 30? ארוחת ערב הלילה: חביתה Gramajo יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, שמן זית כתית מעולה, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ארוחת ערב: חביתת דנבר, ארוחת ערב: חביתה צרפתית נכונה, ו ארוחת ערב: חביתה עם שעועית לבנה ובצל ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את תפוחי האדמה לגפרורים דקים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2
יוצקים את שמן הירקות לסיר גדול. הפעל חום בינוני גבוה ולהביא שמן עד 360°.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים כמה שיותר חתיכות תפוחי אדמה שיתאימו בנוחות, ומבשלים עד הזהב, שתיים עד שלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
הסר עם מלקחיים ולנקז על מגבות נייר. חזור על התהליך עד שכל חתיכות תפוחי האדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
יוצקים כף אחת של שמן זית כתית נוספת למחבת שאינה מקל 12 אינץ'. הפעל חום בינוני, וכאשר מנצנץ, להוסיף את פרוסות בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
תן להם להתבשל, בערך 15 שניות.
7
מסננים את הפרוסות על מגבות נייר יותר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
מוסיפים את שמן הזית הנותר למחבת ושומרים על החום בינוני. לפצח את הביצים לתוך קערה בגודל בינוני, להוסיף קמצוץ של מלח ופלפל, ולהכות קלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
יוצקים את הביצים למחבת. באמצעות מרית, לקפל את הקצוות כדי לתת כמה ביצים לא מבושל להגיע משטח המחבת. כאשר ביצים נקבעות על החלק התחתון, אבל עדיין מעט נוזלי על גבי, להוסיף את תפוחי אדמה מטוגנים למחצית החביתה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מניחים את פרוסות החזיר על גבי תפוחי האדמה. בזהירות, להשתמש מרית רחבה כדי לקפל את החצי השני של החביתה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מעבירים חביתה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
חותכים את החביתה לארבעה חלקים, ומחלקים בין ארבע צלחות. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, אבל רק אחרי שאתה טועם ראשון. החזיר הנרפא מלוח, כדי להיות זהיר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי