ארוחת ערב: חציל ביינגן קאצ'רי
אם יש לך שמן זית, פלפל טחון, תערובת תבלינים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: Baingan Bharta (חצילים קארי), ארוחת ערב: בוקטיני עם חצילים, ו ארוחת ערב: קפונטה חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את חצילים לרוחב לפרוסות 1 אינץ'. ציון צד אחד של חצילים עם "x" על חצי אינץ ' עמוק.
מפזרים כל פרוסה עם קצת מלח ומניחים בצד במשך 15 דקות.
בינתיים, לערבב יחד את התבלינים.
יוצקים את שמן קנולה למחבת גדולה מעל חום בינוני. לנגב את המלח את פרוסות החצילים ולהוסיף אותם, לחתוך את הצד למטה, למחבת. לבשל במשך רבע שעה.
הפוך את הפרוסות ומפזרים כל פרוסה עם תערובת התבלינים. מבשלים 7 דקות.
הפוך את הפרוסות, מפזרים יותר של תערובת התבלינים, ולכסות את המחבת. מבשלים 10 דקות.
מעבירים את הפרוסות לצלחת, מפזרים קצת יותר של תערובת התבלינים, ומטפטפים את שמן הזית על גבי.