ארוחת ערב: סלט פלפל אדום קלוי עם רוטב בייקון וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סלט פלפל אדום קלוי עם רוטב בייקון וצנוברים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . אם יש לכם חומץ שרי, צנוברים, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט פלפל אדום קלוי עם רוטב בייקון וצנוברים, ארוחת ערב: סלט עוף חם עם ארוגולה, צלפים וצנוברים, ו ארוחת ערב: פסטה עם אספרגוס, לימון וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
חרוך את הפלפלים מכל הצדדים עד שהשחיר. זה יכול להיעשות על ידי הגדרת אותם על גבי תנור או מתחת broiler, מפנה אותם כל דקה אחרת או משהו כזה. כאשר חרוך, במקום בשקית ניילון, לקשור אותו נסגר, ולתת קיטור הפלפלים במשך 15 דקות. לקלף את עורות הפלפלים (זה צריך להיות קל מאוד לעשות זאת), להסיר את העורות, לחתוך את הפלפלים לרצועות 1/3 אינץ'.
בינתיים, לטגן את הבייקון במחבת גדולה עד מבושל.
הסר את חתיכות הבייקון, ולנקז על מגבת נייר.
מוסיפים את השום הטחון ואת פתיתי הפלפל האדום למחבת ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הקורנית קצוצה, מבשלים 10 שניות ולאחר מכן יוצקים את החומץ. כבה את החימום.
טוסט צנוברים על ידי הצבת אותם במחבת על אש בינונית. לנער את המחבת כל 30 שניות בערך, ומבשלים עד שהצנוברים פיתחו צבע אבל לא מושחרים.
יוצקים את הרוטב על הפלפלים האדומים. מתבלים במלח ומפזרים את הצנוברים הקלויים מלמעלה.