קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות73
מגזין

ארוחת ערב: סלמון ברוטב חרדל בנגלי

ארוחת ערב: סלמון ברוטב חרדל בנגלי
ארוחת ערב: סלמון ברוטב חרדל בנגלי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 2 . אם יש לך מלח, צ'ילי, זרעי חרדל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון ברוטב חרדל בנגלי, ארוחת ערב הלילה: טונה צרובה עם פלפל ורוטב סויה-חרדל, ו ארוחת ערב: אספרגוס עם רוטב חרדל קרם פרש ופרושוטו.

הוראות

1
חותכים את הדגים ל 2 אינץ 'על ידי חתיכות 1 אינץ', ולהעביר אותם לצלחת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מערבבים את החומרים עבור לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מפזרים את לשפשף על גבי חתיכות דגים. כסה את הצלחת, וסליק במקרר במשך 30 דקות עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
עבור רוטב חרדל: בינתיים, לשלב את אבקת חרדל, קאיין, כורכום, ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
כורכוםכורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים כף אחת של מים ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים עוד 7 כפות מים ומערבבים שוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף את זרעי חרדל. לבשל unil הם מתחילים פופ, רק כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיף את הכמון וזרעי שומר. מערבבים היטב, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב החרדל ואת הצ ' ילי. זה צריך להתחיל רותחים מיד. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מוסיפים את חתיכות הדגים בשכבה אחת. מבשלים בעדינות עד מבושל דרך, כחמש דקות. בזמן שהם מבשלים, כפית ברציפות את רוטב החרדל על גבי החלקים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מגישים את הדגים ורוטב עם אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.