קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

ארז קרש סלמון עם זיגוג מייפל-זנגביל

ארז קרש סלמון עם זיגוג מייפל-זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון קרש ארז עם זיגוג מייפל-זנגביל. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פילה סלמון במרכז לחתוך עור, כוסברה הקרקע, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן נסו סלמון ברביקיו על קרש עץ ארז עם סירופ מייפל, סלמון עץ ארז עם רוטב ג'ינג'ר, ו ארז פלנקed סלמון עם זיגוג חרדל מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים 1 עץ צליה ארז גדול (15 על ידי 6 אינץ') בתבנית אפייה של מים, על 2 שעות; לשים צלחת או ספל על גבי כדי לשמור על הקרש שקוע.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מפזרים את הסלמון עם כוסברה, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.כוסברה.
פלפלפלפל
סלמוןסלמון
מלחמלח
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר כ -15 דקות.
5
בינתיים, לחמם את סירופ מייפל, זנגביל, גרידת לימון וחמאה בסיר קטן על חום בינוני עד מעט מעובה, על 7 דקות. מערבבים במיץ לימון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סירופ מייפלסירופ מייפל
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הסירו את קרש הארז מהמים והתייבשו.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
מיםמים
7
מניחים את הקרש ישירות על מתלה התנור מחממים מראש כ -15 דקות. באמצעות מלקחיים או כפפות תנור, להסיר את הקרש החם מהתנור ומניחים את הדגים, העור בצד למטה, על העץ.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
כפפת תנורכפפת תנור
מלקחייםמלקחיים
תנורתנור
8
מברשת את הדג עם חצי זיגוג זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
זיגוגזיגוג
דגיםדגים
9
להעביר את הדגים על הקרש לתנור; לשים תבנית אפייה על המדף למטה כדי לתפוס כל טיפות. מבשלים עד הסלמון הוא רק מוצק מעט זהב על גבי, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
מוציאים את הדגים מהתנור ומשנים את הגדרת התנור לטיגון.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מברישים את זיגוג זנגביל הנותרים על סלמון צלייה עד הזהב, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סלמוןסלמון
זיגוגזיגוג
12
הסר מהתנור ולתת לנוח 5 דקות על הקרש לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
14
צילום: ג ' וני וליאנט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.