ארטישוק בגריל ואספרגוס
גשו לסופר וקנו ארטישוקים, לקשט: לימון, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו אספרגוס וארטישוק בלסמי, פנה עם אספרגוס וארטישוק, ו אספרגוס קלוי וארטישוקים לתינוקות (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ארטישוק על ידי צולל למעלה ולמטה במים קרים.
חותכים קצות גזע, לקצץ על 1 אינץ ' מלמעלה של כל ארטישוק.
הסר וזרוק כל עלים תחתונים רופפים. לקצץ ולהשליך רבע מלמעלה של כל עלה חיצוני עם מספריים.
להביא ארטישוק ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות.
ניקוז; מתייבש טפיחה עם מגבות נייר.
חותכים ארטישוק בחצי לאורכו.
הסר לחנוק באמצעות כף קטנה או baller מלון. הצמד את ולזרוק קצוות קשים של אספרגוס.
מערבבים יחד שמן זית ו -3 המרכיבים הבאים.
מברשת לחתוך הצדדים של חצאי ארטישוק עם שליש תערובת שמן זית.
אספרגוס מברשת באופן שווה עם שליש של תערובת שמן זית, הזמנת הנותרים תערובת שמן זית לשימוש מאוחר יותר.
ארטישוק גריל ואספרגוס, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 400). ארטישוק גריל, הצדדים לחתוך למטה, 10 דקות; לפנות גריל 5 דקות יותר. אספרגוס גריל 1 עד 2 דקות; הפעל וגריל 2 דקות יותר או עד מכרז.
טפטוף עם תערובת שמן זית שמורה, אם תרצה, ומגישים מיד.