ארטישוק ושעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק שעועית ירוקה. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק ארוזים במים, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ארטישוק עם שעועית ירוקה ובייקון, שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ aka שעועית ירוקה מלוכלכת, ו פטוצ'יני עם ארטישוק ושעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בסיר מעל 1 ב. של מים; להביא לרתיחה. מכסים ואדים במשך 6-8 דקות או עד פריך-מכרז.
במחבת nonstick, פירורי לחם טוסט על חום בינוני בשמן 1 כף; להפריש. באותו מחבת, בצל מטגן ושום בשמן שנותר עד במכרז.
מוסיפים את הארטישוקים, המלח, הפלפל והפולים השמורים. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד מחומם דרך. לפני ההגשה, מפזרים גבינה ופירורי לחם קלויים.