ארטישוקים ממולאים (Carciofi Ripieni) הוא חלב חינם מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך מיץ לימון, יין, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Carciofi Ripieni (ארטישוק ממולא), Carciofi Ripieni: ארטישוק ממולא, ו ארטישוקים ממולאים (Carciofi Ripieni).
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב 4 ליטרים של מים, מיץ לימון, יין לבן, שום, ו 1/2 חבורה טימין ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את הארטישוקים ואת blanch במים חומציים במשך 20 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז, מגניב ולהניח בצד.
4
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
5
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את פול הבצל הירוק ומבשלים 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהחום ולהוסיף את פירורי הלחם, סלמי ופטרוזיליה, ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
9
מתבלים כל ארטישוק במלח ופלפל וממלאים כל אחד בתערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
10
מניחים את הארטישוקים בתבנית אפייה רדודה, מוסיפים את היין ואת שאר 1 חבורה טימין ומבשלים במשך 30 דקות.