ארטישוק תינוק מגולח עם לימון, ארוגולה ופרמג'יאנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק תינוק מגולח עם לימון, ארוגולה, ו Parmigiano. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 176 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מיץ לימון, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו אגס וגורגונזולה בלחם שטוח עם תינוק ארוגולן ופרמזן מגולח, סלרי תינוק וסלט פטריות שיטאקי עם לימון ופרמזן-רג'יאנו, ו סלט ארוגולה עם פרמזן מגולח, לימון ושמן זית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להקציף את מיץ לימון, שמן, גרידת לימון, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר.כתם את ארטישוק התינוק יבש עם מגבת מטבח. עם מנדולינה או מעבד מזון מצויד להב חיתוך 2 מ " מ, דק מאוד לחתוך את הארטישוק לאורך. כפי שאתה עובד, מיד להחזיר את פרוסות ארטישוק למי לימון. כאשר כל הארטישוקים פרוסים, לנקז, כתם יבש, ולהעביר את הפרוסות לקערה גדולה לזרוק עם מספיק של ההלבשה כדי מעיל קל (להקציף ראשון כדי רקומבין).
בואו לשבת במשך כ 5 דקות. לזרוק את ארוגולה ובזיליקום.מסדרים את הסלט על מגש או צלחת אישית ומקשטים עם פרמזן מגולח.
לטפטף את הרוטב הנותר על הסלט ומפזרים מלח ופלפל.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות