ארטישוק תינוק מטוגן בשמן עמוק ממולא בגבינת פלפל ג'ק
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לימון, פלפל וגבינת ג'ק, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו ארטישוק תינוק מטוגן בשמן עמוק ממולא בגבינת פלפל ג'ק, ארטישוק לתינוק בטיגון עמוק, ו מקלות גבינה מגבינת פלפל מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט מיץ מ 1 חצי לימון לתוך קערה גדולה של מים, ואז טיפה אותו חצי לתוך המים.
חותכים את גבעולי ארטישוק ולהשליך.
חותכים את העליון 1/2 אינץ ' של 1 ארטישוק עם סכין משונן. לכופף בחזרה עלים חיצוניים עד שהם הצמד את קרוב לבסיס, ואז להשליך עוד כמה שכבות של עלים באותו אופן עד שתגיע עלים צהובים חיוורים עם טיפים ירוקים חיוורים.
לקצץ חלקים סיביים ירוקים כהים מבסיס וצדדים של ארטישוק עם סכין חיתוך חדה, ולאחר מכן לשפשף משטחים לחתוך עם חצי לימון אחר. זרוק ארטישוק למים חומציים.
לקצץ ארטישוקים הנותרים באותו אופן.
שים 2 ליטרים מים בסיר 4 ליטר ולהקציף בקמח.
להקציף בשמן, מלח, הנותרים כף מיץ לימון ולהביא לרתיחה.
מוסיפים ארטישוקים קצוצים ומבשלים, מכוסים חלקית, עד רך רק כאשר פירסינג עם סכין, 8 עד 12 דקות.
מסננים במסננת, ולאחר מכן להפוך על מגבות נייר כדי לנקז ביסודיות. להתייבש.
כאשר ארטישוקים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לשלוף את כל העלים הפנימיים המחודדים לגרוף החוצה לחנוק מטושטשת עם קאטר מלון כדור.
חום 2 אינץ ' שמן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון עד מדחום רושם 350 ° F.
בעוד שמן הוא חימום, דברים כל ארטישוק עם 2 כפיות ארוז גבינה, הקשה על עלים סביב גבינה.
לשים ביצים ופירורי לחם בקערות רדודות נפרדות ולחלק מלח ופלפל ביניהם, ערבוב אותם. טובלים כל ארטישוק בביצה, הופכים למעיל ומאפשרים לעודף לטפטף, ואז בפירורים, פונים למעיל.
ארטישוק מטגנים ב 2 קבוצות (החזרת שמן ל 350°f בין קבוצות) עד חום זהוב, על 2 דקות.
להעביר ארטישוקים כמו מטוגן מגבות נייר כדי לנקז, ואז לחתוך לחצי.
* אלא אם כן הם סגולים בצבע • אין צורך להסיר משנקים מארטישוקים קטנים מאוד כי הם אכילים בשלב זה. אבל הסרת אותם תיצור יותר מקום למילוי גבינה.* ארטישוק עשוי להיות ממולא, אבל לא מצופה, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הטיגון.