והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך עלי דפנה, שאלוט, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו צלעות חזיר מטוגנות, צלעות חזיר מטוגנות, ו צלעות חזיר צלויות בירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מעיל סיר גדול או תנור הולנדי עם שמן בוטנים על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיף את השום, סלרי ובצל. מבשלים עד הירקות הם השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
סלרי
שום
בצל
3
מוסיפים את השוקיים לסיר יחד עם המלח, הגרגרים, המפרץ והקורנית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
יוצקים את מרק העוף והיין, ולאחר מכן מוסיפים מספיק מים רק בקושי לכסות את השוקיים. מביאים לרתיחה ואז להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
מים
יין
5
הסר את השוקיים מן הסיר ולהגדיר על מתלה חוט מעל מגש גיליון. אפשר לשוקיים להתנקז ולהתקרר, 25 עד 30 דקות. אם יש לך זמן, אתה יכול גם למקם את השוקיים במקרר, חשוף, במשך 2 עד 3 שעות (זה באמת יעזור לייבש את החיצוניות של השוקיים, כך שכאשר אתה מטגן אותם הם יקבלו פריך סופר וגם לא להתיז כמו הרבה).
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
סיר
6
ללטף את השוקיים מקורר מנוקז יבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
8
חום 3 אינץ ' של שמן בוטנים בסיר עמוק, כבד, כגון תנור הולנדי או סיר מנייה גבוה, ל 350 מעלות F. עובד בקבוצות, בזהירות להוסיף את האגפים לסיר, עור בצד למטה. לכסות ולהשאיר מעט פתוחה עד שהשמן מתיישב. לבשל, מפנה פעם אחת, עד השוקיים הם חום זהוב ופריך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
מלאי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
9
מסננים ומתבלים במלח. חזור עם השנקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח
10
מגישים צלעות חזיר פריכות מטוגנות עם צלפים מטוגנים וגרמולטה לימון ורוטב צ 'ימיצ' ורי אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.
שוק חזיר
לימון
11
מניחים את צימוקים זהובים בקערה של מים חמים עם 1 כף של הדבש בעדינות לסחוט אותם עם החלק האחורי של כף כדי להשרות אותם בחזרה. Rehydrate במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים
דבש
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
לנקז ולהניח בצד.
13
מחממים שמן 1/2 אינץ ' ל 350 מעלות F במחבת סאוט על חום בינוני גבוה. מטגנים את הצלפים במשך 30 עד 45 שניות.