ארנב בסגנון של איסקיה: Coniglio כל' Ischitana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 101 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 740 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -47 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ יין, עגבניות שימורים, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Pollo all ' ischitana (עוף בסגנון איסקיה), ארנב ביין אדום, בסגנון איסקיה, ו רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתבשיל ברזל יצוק גדול, מחממים את שמן הזית עד לעישון בלבד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
2
מוסיף את הארנב וחום היטב בכל הצדדים. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, מסירים מהתבשיל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ארנב שלם
בשר
3
לאותו תבשיל, להוסיף את השום ולהפחית את החום בינוני. לבשל שום 1 עד 2 דקות, עד שהוא מתרכך אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות, רוזמרין ויין ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
רוזמרין
עגבנייה
יין
5
להחזיר את הארנב לתבשיל, לכסות באופן רופף ולבשל על אש נמוכה במשך 1 שעה, עד הבשר הוא רך מאוד. בקערה קטנה, לשלב את הכבד ואת החומץ מחית היטב עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
ארנב שלם
כבד
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים את תערובת הכבד לתבשיל ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד
7
מוסיפים את עלי הבזיליקום, מסירים מהחום ומגישים מיד.