קושימומחה
מוכן ב1 ש, 47 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

ארנב בסגנון של איסקיה: Coniglio כל ' Ischitana

ארנב בסגנון של איסקיה: Coniglio כל ' Ischitana
ארנב בסגנון של איסקיה: Coniglio כל' Ischitana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 101 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 740 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -47 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ יין, עגבניות שימורים, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Pollo all ' ischitana (עוף בסגנון איסקיה), ארנב ביין אדום, בסגנון איסקיה, ו רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבשיל ברזל יצוק גדול, מחממים את שמן הזית עד לעישון בלבד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
2
מוסיף את הארנב וחום היטב בכל הצדדים. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, מסירים מהתבשיל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארנב שלםארנב שלם
בשרבשר
3
לאותו תבשיל, להוסיף את השום ולהפחית את החום בינוני. לבשל שום 1 עד 2 דקות, עד שהוא מתרכך אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות, רוזמרין ויין ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוזמריןרוזמרין
עגבנייהעגבנייה
ייןיין
5
להחזיר את הארנב לתבשיל, לכסות באופן רופף ולבשל על אש נמוכה במשך 1 שעה, עד הבשר הוא רך מאוד. בקערה קטנה, לשלב את הכבד ואת החומץ מחית היטב עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ארנב שלםארנב שלם
כבדכבד
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את תערובת הכבד לתבשיל ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
7
מוסיפים את עלי הבזיליקום, מסירים מהחום ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי

ציוד