ארנב קלוע בסיידר עם תפוחים וקרם פרש From'The Wild Chef
מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם סיידר, חמאה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת סרטן Dungeness עם תפוחים מטוגנים ו Meyer Lemon Crème Fraîche, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו מולים עם בצל אדום, סיידר & crème fraîche (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה, מתבלים מספיק קמח כדי לדלות את הארנב במלח ופלפל. מעיל את כל חתיכות הארנב למעט חלציים בתערובת הקמח; לנער את העודף ולהניח בצד.
בסיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, חום 3 כפות של שמן צמחי.
מוסיפים את הארנב החפור וחומים אותו יפה, 2-3 דקות לכל צד.
מוסיפים את החמאה והבצל; להפחית את החום בינוני נמוך. מטגנים עד הבצלים מתרככים היטב, כ -12 דקות. להחזיר את הבשר לסיר, יחד עם עשבי תיבול וזרימת נדיב של מלח ופלפל. מבשלים 2 דקות, ואז מפזרים את קלבדוס על הארנב. להצית את קלבדוס עם מצית ארוך צוואר (את התנור). כשהלהבות ישכחו, תוסיף את הסיידר והמלאי. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים בעדינות עד הארנב הוא רך, על 1 שעה ו 15 דקות.
עם כפית מחוררת, להסיר את חתיכות הארנב על מגש לכסות עם נייר. זרוק את עשבי התיבול. מבשלים את הנוזל על חום גבוה עד מופחת על ידי כמחצית, על 20 דקות, מדי פעם ברפרוף את פני השטח.
כמו הרוטב הוא צמצום, לעטוף את החלציים ארנב שמורות בבייקון, אבטחת עם קיסמים.
מחממים מחבת מעל חום גבוה ומוסיפים את הנותרים 2 כפות שמן צמחי.
מוסיפים את החלציים ומבשלים עד חום, כ 4 דקות לכל צד.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח כמה דקות לפני חיתוך דק.
כאשר צלימת הנוזל מצטמצמת, מוסיפים את התפוחים ומבשלים עד רק במכרז. מוסיפים בעדינות את קרם fraîche או שמנת ומערבבים לשלב. מסדרים את חתיכות הארנב מטוגנות ומותניים פרוסים על מגש עם התפוחים, ומעל עם הרוטב.