קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

ארנב קלוע בסיידר עם תפוחים וקרם פרש From'The Wild Chef

ארנב קלוע בסיידר עם תפוחים וקרם פרש From'The Wild Chef
מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם סיידר, חמאה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת סרטן Dungeness עם תפוחים מטוגנים ו Meyer Lemon Crème Fraîche, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו מולים עם בצל אדום, סיידר & crème fraîche (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה רדודה, מתבלים מספיק קמח כדי לדלות את הארנב במלח ופלפל. מעיל את כל חתיכות הארנב למעט חלציים בתערובת הקמח; לנער את העודף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בשר ארנבבשר ארנב
ארנב שלםארנב שלם
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בסיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, חום 3 כפות של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיפים את הארנב החפור וחומים אותו יפה, 2-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
4
העברה לצלחת.
5
יוצקים את השומן מהסיר.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את החמאה והבצל; להפחית את החום בינוני נמוך. מטגנים עד הבצלים מתרככים היטב, כ -12 דקות. להחזיר את הבשר לסיר, יחד עם עשבי תיבול וזרימת נדיב של מלח ופלפל. מבשלים 2 דקות, ואז מפזרים את קלבדוס על הארנב. להצית את קלבדוס עם מצית ארוך צוואר (את התנור). כשהלהבות ישכחו, תוסיף את הסיידר והמלאי. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים בעדינות עד הארנב הוא רך, על 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
CalvadosCalvados
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ארנב שלםארנב שלם
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
עם כפית מחוררת, להסיר את חתיכות הארנב על מגש לכסות עם נייר. זרוק את עשבי התיבול. מבשלים את הנוזל על חום גבוה עד מופחת על ידי כמחצית, על 20 דקות, מדי פעם ברפרוף את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
כמו הרוטב הוא צמצום, לעטוף את החלציים ארנב שמורות בבייקון, אבטחת עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
9
מחממים מחבת מעל חום גבוה ומוסיפים את הנותרים 2 כפות שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את החלציים ומבשלים עד חום, כ 4 דקות לכל צד.
11
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח כמה דקות לפני חיתוך דק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
כאשר צלימת הנוזל מצטמצמת, מוסיפים את התפוחים ומבשלים עד רק במכרז. מוסיפים בעדינות את קרם fraîche או שמנת ומערבבים לשלב. מסדרים את חתיכות הארנב מטוגנות ומותניים פרוסים על מגש עם התפוחים, ומעל עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
בשר ארנבבשר ארנב
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה