ארניס שאטובריאנד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז לתת A. 1.- Bã©arnaise Chateaubri and a try. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 22 . אם יש לך חלמון ביצה, פלפל, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 22 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Shâteubriand, Chateaubriand A La Maison, ו שאטו-ברין עם שני רוטב ברנז. (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלי בתבנית אפייה; מברשת עם 2 כפות. של רוטב הסטייק.
אופים 35 עד 40 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 60° עבור בינוני נדיר או155 עבור doneness בינוני, צחצוח עם 2 כפות. של רוטב סטייק הנותרים לאחר 20 דקות.
תן לעמוד 15 דקות (טמפרטורה פנימית תעלה -12° במהלך עמידה).
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
הוסף מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 10 עד 12 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מסננים תפוחי אדמה, משאירים תפוחי אדמה במחבת.
חותכים 1/4 כוס החמאה לחתיכות; מוסיפים לתפוחי אדמה יחד עם הפטרוזיליה. לזרוק בחוזקה עד תפוחי אדמה מצופים באופן שווה. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי כדי להתחמם.
מלא את החלק התחתון של דוד כפול עם כמה סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. בינתיים, לערבב הנותרים 1/4 כוס רוטב סטייק בצלצלים בראש דוד כפול; במקום ישירות על מבער (לא על החלק התחתון של הדוד הכפול מלא במים) ומבשלים 3 דקות או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף 2 כפות. של שאר החמאה; מערבבים עד מומס.
מוסיפים חלמון ביצה וטרגון; מערבבים עם חוט whisk עד מעורבב היטב.
מניחים מעל החלק התחתון של דוד כפול מלא מים רותחים; לבשל ומערבבים עד מעובה.
הוסף את 6 כפות הנותרים. חמאה, 2 כף. בכל פעם, ערבוב עם חוט להקציף לאחר כל תוספת עד החמאה נמסה לחלוטין.
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
חותכים בשר לפרוסות. למעלה עם הרוטב.