ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote
ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 2157 קלוריות, 162 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך שמן קוקוס, דבש, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו עור פריך Arctic Char עם חמאה מטוגנת כרוב, Arctic Char Vojvodina, ו Char הארקטי על מצע של כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את מיסו עם חומץ, מירין ופלפל אדום כתוש. בסיר קטן, לכסות את האורז עם 1 1/3 כוסות מים, להוסיף קמצוץ של מלח ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז רך והמים נספגים, כ -20 דקות.
מוסיפים את האורז החם לרוטב מיסו ומערבבים עד בשילוב.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 30 שניות.
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ומבשלים עד שבקושי נבול, כ -2 דקות. לגרד את הכרוב לתוך האורז ומערבבים עד מעורבב היטב.
מסדרים 4 יריעות גדולות של רדיד על משטח עבודה. תלולית תערובת האורז במרכז כל גיליון נייר העליון עם הדגים. בקערה קטנה, לשלב את הדבש, גרידת ליים ומיץ וכפית על הדג. מתבלים במלח. להעלות 2 צדדים מנוגדים של רדיד ולקפל לאטום. מקפלים את הקצוות כדי ליצור חבילה.
מעבירים את החבילות לתבנית אפייה יציבה ואופים במרכז התנור במשך 12 דקות, עד שהדגים רק מבושלים. פתח את החבילות, מפזר את הדג עם הפיסטוקים ומגיש. הפוך קדימה את האורז השחור מבושל מתובל וכרוב יכול להיות בקירור עד 4 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני הרכבה.