זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם כרוב נאפה קמחי, מלח כשר, אורז קצר דגנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. נסו Bo Ssam, Bo Ssam, ו Bo Ssäm (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את החזיר במחבת צלייה, באופן אידיאלי אחד שמחזיק אותו בנוחות.
מערבבים יחד את הסוכר מגורען ו 1 כוס המלח בקערה, ולאחר מכן לשפשף את התערובת לתוך הבשר; להשליך כל תערובת עודף מלח וסוכר. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומכניסים אותה למקרר למשך 6 שעות לפחות, או למשך הלילה.
שים את החזיר בתנור ומבשלים 6 שעות, צולה עם שומן שניתנו ומיצי פאן בכל שעה. החזיר צריך להיות רך מניב בשלב זה - זה צריך להציע כמעט שום התנגדות הלהב של סכין ואתה צריך להיות מסוגל למשוך בשר בקלות את הכתף עם מזלג. בהתאם ללוח הזמנים שלך, אתה יכול לשרת את החזיר מיד או לתת לו לנוח ולהתרכך בטמפרטורת החדר עד שעה.
Bakery & Milk Bar, כולם ממוקמים בעיר ניו יורק. הוא זכה בפרסים רבים, כולל השף הטוב ביותר לשנת 2006 של מזון ויין, השף הטוב ביותר לשנת 2007 של בון אפטיט, אחד מאנשי השנה של GQ 2007, ופרסי ג ' יימס בירד לשנת 2007 והשף הטוב ביותר בניו יורק 200
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
"מומופוקו" הוא ספרו הראשון.פיטר מיהאן הוא סופר מזון שכתב עבור הניו יורק טיימס ושיתף פעולה במספר ספרים.