קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות80
מגזין

בו סאם

בו סאם
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם כרוב נאפה קמחי, מלח כשר, אורז קצר דגנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. נסו Bo Ssam, Bo Ssam, ו Bo Ssäm (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החזיר במחבת צלייה, באופן אידיאלי אחד שמחזיק אותו בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מערבבים יחד את הסוכר מגורען ו 1 כוס המלח בקערה, ולאחר מכן לשפשף את התערובת לתוך הבשר; להשליך כל תערובת עודף מלח וסוכר. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומכניסים אותה למקרר למשך 6 שעות לפחות, או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מחממים את התנור ל 300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את החזיר מהמקרר ולהשליך כל מיצים שהצטברו.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
5
שים את החזיר בתנור ומבשלים 6 שעות, צולה עם שומן שניתנו ומיצי פאן בכל שעה. החזיר צריך להיות רך מניב בשלב זה - זה צריך להציע כמעט שום התנגדות הלהב של סכין ואתה צריך להיות מסוגל למשוך בשר בקלות את הכתף עם מזלג. בהתאם ללוח הזמנים שלך, אתה יכול לשרת את החזיר מיד או לתת לו לנוח ולהתרכך בטמפרטורת החדר עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כאשר מוכן לשרת—רטבים נעשים, צדפות מוכנים להיות shucked, חסה נשטפת, וכו- הפעל את התנור ל 260°.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מערבבים יחד את הנותרים 1 כף מלח והסוכר החום ולשפשף את התערובת בכל רחבי החזיר. שים אותו בתנור במשך 10 עד 15 דקות, עד הסוכר נמס לתוך קרום פריך, מתוק.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים בו ssäm שלם וחם, מוקף בליווי.
9
Reprinted with permission from Momofuku by David Chang and Peter Meehan, © 2009 by David Chang And Peter Meehan. Published by Clarkson Potter / Publishers, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc. ניו יורק. דוד צ ' אנג הוא השף והבעלים של בר אטריות מומופוקו, Momofuku Ssam בר, Momofuku Ko, ו Momofuku
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
Bakery & Milk Bar, כולם ממוקמים בעיר ניו יורק. הוא זכה בפרסים רבים, כולל השף הטוב ביותר לשנת 2006 של מזון ויין, השף הטוב ביותר לשנת 2007 של בון אפטיט, אחד מאנשי השנה של GQ 2007, ופרסי ג ' יימס בירד לשנת 2007 והשף הטוב ביותר בניו יורק 200
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
"מומופוקו" הוא ספרו הראשון.פיטר מיהאן הוא סופר מזון שכתב עבור הניו יורק טיימס ושיתף פעולה במספר ספרים.