בוא הנה פודינג פאי שוקולד ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תן לבוא הנה פודינג פאי שוקולד ג'ינג' ר פאי לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 524 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-26 דקות. אם יש לכם gingersnaps, תמצית vanillan, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קרום: לרסק את העוגיות במעבד מזון עם חמאה מומסת עד כמעט מרוסק דק, או בשקית אחסון מזון פלסטיק, באמצעות מערוך).
יוצקים את פירורי העוגיות לתוך צלחת עוגה. באמצעות הידיים, להחליק את הפירורים כדי ליצור קרום אפילו על הקרקעית הצדדים של המחבת.
הסר מהתנור והנח בצד להתקרר לחלוטין.
מילוי: בסיר בינוני כבד תחתית, לטאטא יחד את החלב, חלמונים ומערבבים וניל בסוכר, קורנפלור, שוקולד ומלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. מרתיחים במשך 1 דקה, ואז מיד להסיר מן החום.
תערובת צריכה להיות עבה מאוד! מערבבים במהירות את הזנגביל, ואז לשפוך את הפודינג לתוך הקרום. מכסים את פני העוגה בניילון נצמד (כדי למנוע היווצרות עור) ומצוננים במשך 3 שעות, עד שנקבע.
לפני ההגשה, מקציפים את השמנת והסוכר יחד בקערה קטנה, עד פסגות רכות טופס.
מגישים כל פרוסת עוגה עם מנה של קצפת, ואבק קל של שאריות פירורי עוגיות, אם יש לך. התכונן לכתוב עליך שירה.