בודן בלאן-חזה הודו ממולא עם ערמונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Boudin Blanc ממולא חזה הודו עם ערמונים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מרק עוף, מלח כשר, ערמונים קלויים מצנצנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בודן-חזה הודו ממולא, בודין בלאנק עם כרישה ורוטב חרדל, ו חזה הודו ממולא חמוציות.
הוראות
מביאים מלח, סוכר, ו 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול, ערבוב כדי להמיס מלח וסוכר.
בואו מגניב, ולאחר מכן להוסיף יין, אם שימוש.
מניחים הודו ומי מלח בשקית פלסטיק גדולה resealable. Seal bag and chill 1012 hours.
הסר את טורקיה ממי מלח וטפיחה יבשה
בואו לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה.
משרים פירורי לחם בקרם בקערה קטנה 20 דקות.
בינתיים, להביא מרק, ערמונים, קוניאק, עלי דפנה, וקורט של מלח כדי רתיחה נמוכה בסיר קטן. מבשלים עד ערמונים רכים מאוד אבל לא מתפרקים ונוזל מופחת בחצי, 1215 דקות. Discard bay leaves; chill while preparing spains.
טוסט זרעי חרדל, כוסברה, allspice, ו ציפורן במחבת קטנה על חום בינוני עד זרעי חרדל ריחני להתחיל פופ, כ 4 דקות; בואו להתקרר. טוחנים היטב תבלינים קלויים ופלפלים בטחנת תבלינים או עם מרגמה ועלי.
מערבבים חזיר, טימין, מייס, אגוז מוסקט, תערובת תבלינים, תערובת פירורי לחם, ו 1 כפית מלח בקערה גדולה. קוצצים בגסות ערמונים ומוסיפים לתערובת חזיר, יחד עם נוזל בישול מקורר. מערבבים תערובת חזיר לשלב.
לעשות קדימה: בודין בלאן יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לעטוף בחוזקה וצינה.
מחממים תנור ל 204°. עובד 1 בכל פעם, במקום חזה הודו על קרש חיתוך, צד העור למעלה. מחזיק סכין במקביל משטח עבודה, לחתוך דרך השד, לעצור על 1/2 " לפני שאתה מקבל את כל הדרך דרך. חזה פתוח כמו ספר ותל בודין בלאן במרכז, עוזב גבול 1". מקפלים את החצי התחתון של השד מעל מילוי, ולאחר מכן לקפל את החצי העליון על כך שהוא חופף מעט. לקשור ב 1 " מרווחים עם חוט מטבח.
מניחים חזה הודו על מתלה להגדיר בתוך מחבת צלייה.
הוסף 1 כוס מים צלוי עד העור הוא חום זהוב מדחום מיידי מוכנס לתוך מרכז מלית רושמים 63° (בשר השד צריך לרשום160), 11 1/2 שעות.
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
בינתיים, מחממים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים ערמונים וקורנית ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהערמונים רכים, 57 דקות; מתבלים במלח ופלפל.
לעשות קדימה: שדיים יכולים להיות ממולאים 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.