טאקו חזיר & פפאיה בגריל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חרדל מתוק, טורטיות קמח, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב papayas אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טפיוקן ופודינג פירות כקינוח. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. נסו טאקו חזיר & פפאיה בגריל, טאקו חזיר בגריל, ו טאקו חזיר בגריל מסקיט (מתכונים דומים).
הוראות
מקום רוטב ברביקיו, 1 כוס פפאיה, חרדל וכמון בבלנדר; להתמזג עד חלקה.
יוצקים מעל צלעות בשקית פלסטיק resealable. שקית חותם; להפוך לצלעות מעיל באופן שווה עם תערובת רוטב ברביקיו. מקררים 4 שעות כדי להשרות, הופכים את התיק מדי פעם.
הסר צלעות מן המרינדה; להשליך את התיק ואת המרינדה.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה. צלעות גריל 12 עד 15 דקות. על כל צד או עד מבושל דרך. לגרוס בשר עם שני מזלגות.
מערבבים 1 פפאיה כוס הנותרים, מנטה ופלפל; להפיץ באופן שווה על טורטיות. למעלה עם בשר; להפשיל.