קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות7
מגזין

בוטה קאקוני (בטן חזיר יפנית קלועה)

בוטה קאקוני (בטן חזיר יפנית קלועה)
המתכון Buta Kakuni (יפני מטוגן Porkbelly) יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 3 שעות ו-15 דקות. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שום, 4? סיבובים של זנגביל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בטן חזיר מטוגנת יפנית (buta No Kakuni), Buta no Kakuni, ו Buta no Kakuni.

הוראות

1
חותכים את החזיר לתוך 2 1/2 " ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
2
שים את בטן החזיר, צד השומן למטה, בסיר תחתון כבד קטן (כגון תנור הולנדי) כי הוא רק גדול מספיק כדי להחזיק את החזיר בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
שים את הסיר על חום בינוני גבוה ולתת את מטגן חזיר undisturbed עד שהוא חום זהוב בצד השומן.הפוך כל חתיכה מעל ולשחום את הצד השני, ולאחר מכן להעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, ו niboshi ומטגנים עד השחמה וריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
5
מוסיפים את הסאקי ומרתיחים עד שכבר לא מריחים אלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
6
מוסיפים את המים, הסוכר, רוטב הסויה, המלח, ומחזירים את החזיר לסיר. להביא לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום ולכסות עם מכסה הולם הדוק.מבשלים עד בטן החזיר הוא מתפרק-מכרז (כ 2 שעות).מסננים את הנוזל braising ואם אתה הולך לשרת את kakuni מיד, לרפרף את השומן הנוסף. זה הכי טוב אם אתה נותן את זה לשבת במקרר בן לילה אם כי כמו זה נותן את הבשר הזדמנות לספוג יותר טעם, וזה יגרום הסרת שומן עודף הרבה easier.To מגישים, לחמם בעדינות את בטן החזיר. פורסים ומגישים עם חלק של צלימת נוזל, חרדל חם וירקות מאודים.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ירוקירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות