בולגוגי בקר
בולגוגי בקר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 291 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2914 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. אם יש לך פלפל טחון, שום, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. . עם כפית מתכונים דומים: Bim Bap עם Bulgogi בשר, בולגוגי בקר, ו בולגוגי בקר.
הוראות
מניחים את הבשר בצלחת רדודה.
מערבבים רוטב סויה, סוכר, בצל ירוק, שום, שומשום, שמן שומשום, ופלפל שחור טחון בקערה קטנה.
לשפוך על בשר בקר. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או לילה.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ושמן קלות את הסבכה.
במהירות גריל בקר על גריל חם עד חרוך מעט מבושל דרך, 1 עד 2 דקות לכל צד.