בולונז עם הבדל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם רסק עגבניות מיובש בשמש, מלאי בשר, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ההבדל בין Panettone ו…, אופים הבדל עם אוקסו, ו מה ההבדל בין Macarons ו Macaroons.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומבשלים את הבצל הקצוץ, השום והסלרי הקצוץ במשך 3-4 דקות על חום בינוני עד שהבצל התרכך מעט. עצה בשר טחון רזה ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 3-4 דקות עד השחמה בכל רחבי. מערבבים את רסק העגבניות המיובש בשמש ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות.
יוצקים את מלאי הבשר לתוך פחית העגבניות הריקה, מרשרשים סביב ואז מוסיפים למחבת. מערבבים את הזיתים הקצוצים השחורים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ואז לכסות ומבשלים בעדינות במשך 35-40 דקות, עד רך מאוד. מתבלים היטב ומערבבים קומץ עלי בזיליקום קרועים טריים.
לזרוק עם ספגטי מבושל ולהגיש.