קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות13
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

בולונז עם הבדל

בולונז עם הבדל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם רסק עגבניות מיובש בשמש, מלאי בשר, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ההבדל בין Panettone ו…, אופים הבדל עם אוקסו, ו מה ההבדל בין Macarons ו Macaroons.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומבשלים את הבצל הקצוץ, השום והסלרי הקצוץ במשך 3-4 דקות על חום בינוני עד שהבצל התרכך מעט. עצה בשר טחון רזה ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 3-4 דקות עד השחמה בכל רחבי. מערבבים את רסק העגבניות המיובש בשמש ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות מטוגןרסק עגבניות מטוגן
בשר טחון רזהבשר טחון רזה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את העגבניות הקצוצות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
יוצקים את מלאי הבשר לתוך פחית העגבניות הריקה, מרשרשים סביב ואז מוסיפים למחבת. מערבבים את הזיתים הקצוצים השחורים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ואז לכסות ומבשלים בעדינות במשך 35-40 דקות, עד רך מאוד. מתבלים היטב ומערבבים קומץ עלי בזיליקום קרועים טריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מלאי בשרמלאי בשר
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לזרוק עם ספגטי מבושל ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל