בולונז פשוט יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 345 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, שיני שום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו אז-ספגטי בולונז פשוט, Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), ו רוטב בולונז (ראגו בולונז) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר 6 ליטר, מוסיפים שמן זית כתית מעולה. כאשר כמעט עישון, להוסיף את הבצל ושום לטגן על חום בינוני עד הבצל להיות רך מאוד, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הסלרי והגזר והטחון במשך 5 דקות. להעלות חום גבוה ולהוסיף בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
4
לטגן, ערבוב לעתים קרובות לשבור את כל גושים גדולים לבשל עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה והבזיליקום ומבשלים על אש נמוכה בינונית עד שהרוטב מתעבה, בערך 1/2 שעה. סיים בולונז עם פקורינו רומנו. בדוק לתיבול.