קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בוסטון קרם פאי III

בוסטון קרם פאי III
עוגת קרם בוסטון III עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. . 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן וקמח 2-8 אינץ מחבתות עוגה עגולות ותחתיות קו עם סיבובים של נייר קלף. לנפות יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה וסוכר 1 כוס עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים היטב עם כל תוספת, ולאחר מכן מערבבים 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
4
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
5
מערבבים רק מספיק כדי להתמזג היטב; לא overmix.
6
מחלקים את הבלילה בין 2-8 מחבתות אינץ.
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
8
כדי להפוך את מילוי קרם מאפה: בסיר קטן, חום 1 כוס חלב לנקודת הרתיחה ולהסיר מחום. בקערת ערבוב חסינת חום, לנצח 3 חלמונים עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר ולהמשיך להכות עד צהוב חיוור. לנצח בקמח 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
יוצקים את החלב החם לתערובת חלמון הביצה בזרם יציב, פועם כל הזמן. כאשר כל החלב נוספה, מניחים את הקערה על פני מחבת של מים רותחים כך שהקערה אינה נוגעת במים, או שופכים את התערובת לתוך החלק העליון של דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה
מחבתמחבת
10
חום, ערבוב כל הזמן, עד מעובה. מבשלים 2 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מהחום. מערבבים ב 1 כף חמאה 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
11
בואו מגניב.
12
כדי להפוך את זיגוג: בחלק העליון של דוד כפול, להמיס את השוקולד עם 2 כפות חמאה. כאשר חלקה, להסיר מהחום והכה בממתקים סוכר לעשות משחה עבה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
13
להוסיף 1/2 כפית וניל. הכה בקצת מים חמים. אם זיגוג אין עקביות להפיץ, להוסיף עוד מים 1 כפית בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
זיגוגזיגוג
מיםמים
14
כדי להרכיב את העוגה, להפיץ את קרם מאפה מקורר על אחת השכבות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
מורחיםמורחים
15
מניחים שכבה שנייה של עוגה מעל קרם מאפה ומפיצים את זיגוג השוקולד על גבי באמצעות מרית מתכת. אבק העליון עם סוכר ממתקים. מקררים כל שאריות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
קרם מאפהקרם מאפה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך2(חוֹרֶף)2 שיני שום, קצוצות2 שיני שום, קצוצות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגהקמח עוגה6ריבס, קצוץ טרי או קפואזיגוג שוקולדזיגוג שוקולד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים3חלמוניםחלמונים2ביציםביצים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לא ממותקשוקולד לא ממותק11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים חמיםמים חמים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן