עוגת קרם בוסטון III עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. . 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן וקמח 2-8 אינץ מחבתות עוגה עגולות ותחתיות קו עם סיבובים של נייר קלף. לנפות יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה וסוכר 1 כוס עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים היטב עם כל תוספת, ולאחר מכן מערבבים 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
4
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
5
מערבבים רק מספיק כדי להתמזג היטב; לא overmix.
6
מחלקים את הבלילה בין 2-8 מחבתות אינץ.
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
8
כדי להפוך את מילוי קרם מאפה: בסיר קטן, חום 1 כוס חלב לנקודת הרתיחה ולהסיר מחום. בקערת ערבוב חסינת חום, לנצח 3 חלמונים עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר ולהמשיך להכות עד צהוב חיוור. לנצח בקמח 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
חלמון ביצה
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מחבת רוטב
9
יוצקים את החלב החם לתערובת חלמון הביצה בזרם יציב, פועם כל הזמן. כאשר כל החלב נוספה, מניחים את הקערה על פני מחבת של מים רותחים כך שהקערה אינה נוגעת במים, או שופכים את התערובת לתוך החלק העליון של דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
מים
חלב
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
קערה
מחבת
10
חום, ערבוב כל הזמן, עד מעובה. מבשלים 2 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מהחום. מערבבים ב 1 כף חמאה 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
11
בואו מגניב.
12
כדי להפוך את זיגוג: בחלק העליון של דוד כפול, להמיס את השוקולד עם 2 כפות חמאה. כאשר חלקה, להסיר מהחום והכה בממתקים סוכר לעשות משחה עבה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
שוקולד
חמאה
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
13
להוסיף 1/2 כפית וניל. הכה בקצת מים חמים. אם זיגוג אין עקביות להפיץ, להוסיף עוד מים 1 כפית בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
וניל
זיגוג
מים
14
כדי להרכיב את העוגה, להפיץ את קרם מאפה מקורר על אחת השכבות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
מורחים
15
מניחים שכבה שנייה של עוגה מעל קרם מאפה ומפיצים את זיגוג השוקולד על גבי באמצעות מרית מתכת. אבק העליון עם סוכר ממתקים. מקררים כל שאריות עוגה.