בורבון פקאן צבים עם Fleur de Sel
צבי פקאן בורבון עם פלר דה סאל עשויים להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 237 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 38 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, חצאי פקאן, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צבי פקאן, עוגת פקאן עם פלר דה סאל, ו שוקולד מריר שוקולד קרמל פקאן צבים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את הסוכר, התאדה חלב, שמנת כבדה, שעועית וניל וזרעים (אם משתמשים) בסיר גדול (6-8 ליטר). מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, חשוף וללא ערבוב.
בעוד תערובת הקרמל מתחמם, לסדר את האגוזים על תבנית אפייה מוכנה( מצופה קלף): מקום 4 או 5 פקאנים שלמים בצורת כוכב עבור כל צב, על 20 כוכבים בסך הכל, משאיר לפחות 1 אינץ ' בין כוכבים.
לאחר תערובת הקרמל הגיע לרתיחה, להכניס מדחום ממתקים.
מוסיפים את סירופ התירס הקל, ומערבבים בעדינות עם מרית חסינת חום עד שהכל מעורבב היטב. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב לעתים קרובות ולוודא לגרד את החלק התחתון של הסיר כדי לשמור על התערובת מלהישרף, עד התערובת מגיעה 110°/100C, על 30 דקות.
מוסיפים את החמאה לתערובת הקרמל, ודגים את שעועית הוניל עם כפית מחוררת. ערבוב ברציפות, לבשל את הקרמל עד שהוא מגיע 241°f / 116°C, 15 עד 20 דקות; זה יהיה צבע חום עמוק ויש לי בועות איטיות, מתגלגלות במרכז.
מערבבים במלח, בורבון ובתמצית הוניל (אם משתמשים), מקפידים לערבב היטב כך שהם יחולקו באופן שווה. לובש כפפות תנור, בזהירות לשפוך את הקרמל לתוך משפכי ממתקים. אפשר להתקרר במשך כ 5 דקות, ערבוב זה כמה פעמים, עד שהוא מתעבה קצת ויש לו את העקביות של פאדג ' חם. (לסירוגין, כפית ישירות מן הסיר לאחר מתן מגניב במשך כ 5 דקות.)
יוצקים כמה כפות ' קרמל על כל אשכול פקאן. אפשר להם להגדיר עד שהם כבר לא חמים, על 20 דקות.
בינתיים, למזג את שוקולד 2 כוסות בקערה חסינת חום על מים רותחים.
לאחר הקרמל יש להגדיר, לשפוך קצת שוקולד מוכן לתוך משפך נקי. מעל כל צב עם כף של שוקולד. (לסירוגין, כפית ישירות מהקערה.) אתה רוצה מספיק שוקולד כך שהוא מכסה את רוב הקרמל,אבל ראשי הצבים ו tootsies עדיין צריך להיות גלוי. הקש בעדינות על תבנית האפייה על הדלפק, קצה אחד תחילה ולאחר מכן את השני, כדי לאזן את השוקולד.
מקשטים את מרכז כל צב עם כמה פתיתים של fleur de sel - אבל הקפד לעשות את זה לפני השוקולד מגדיר לחלוטין.
אחסן את הצבים, בשכבות עם שעווה או נייר קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב עד 1 שבוע.