קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

בורבון פקאן צבים עם Fleur de Sel

בורבון פקאן צבים עם Fleur de Sel
צבי פקאן בורבון עם פלר דה סאל עשויים להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 237 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 38 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, חצאי פקאן, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צבי פקאן, עוגת פקאן עם פלר דה סאל, ו שוקולד מריר שוקולד קרמל פקאן צבים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את הסוכר, התאדה חלב, שמנת כבדה, שעועית וניל וזרעים (אם משתמשים) בסיר גדול (6-8 ליטר). מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, חשוף וללא ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בעוד תערובת הקרמל מתחמם, לסדר את האגוזים על תבנית אפייה מוכנה( מצופה קלף): מקום 4 או 5 פקאנים שלמים בצורת כוכב עבור כל צב, על 20 כוכבים בסך הכל, משאיר לפחות 1 אינץ ' בין כוכבים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
לאחר תערובת הקרמל הגיע לרתיחה, להכניס מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
4
מוסיפים את סירופ התירס הקל, ומערבבים בעדינות עם מרית חסינת חום עד שהכל מעורבב היטב. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב לעתים קרובות ולוודא לגרד את החלק התחתון של הסיר כדי לשמור על התערובת מלהישרף, עד התערובת מגיעה 110°/100C, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את החמאה לתערובת הקרמל, ודגים את שעועית הוניל עם כפית מחוררת. ערבוב ברציפות, לבשל את הקרמל עד שהוא מגיע 241°f / 116°C, 15 עד 20 דקות; זה יהיה צבע חום עמוק ויש לי בועות איטיות, מתגלגלות במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
הסר אותו מהחום.
7
מערבבים במלח, בורבון ובתמצית הוניל (אם משתמשים), מקפידים לערבב היטב כך שהם יחולקו באופן שווה. לובש כפפות תנור, בזהירות לשפוך את הקרמל לתוך משפכי ממתקים. אפשר להתקרר במשך כ 5 דקות, ערבוב זה כמה פעמים, עד שהוא מתעבה קצת ויש לו את העקביות של פאדג ' חם. (לסירוגין, כפית ישירות מן הסיר לאחר מתן מגניב במשך כ 5 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
משפךמשפך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
יוצקים כמה כפות ' קרמל על כל אשכול פקאן. אפשר להם להגדיר עד שהם כבר לא חמים, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
9
בינתיים, למזג את שוקולד 2 כוסות בקערה חסינת חום על מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
לאחר הקרמל יש להגדיר, לשפוך קצת שוקולד מוכן לתוך משפך נקי. מעל כל צב עם כף של שוקולד. (לסירוגין, כפית ישירות מהקערה.) אתה רוצה מספיק שוקולד כך שהוא מכסה את רוב הקרמל,אבל ראשי הצבים ו tootsies עדיין צריך להיות גלוי. הקש בעדינות על תבנית האפייה על הדלפק, קצה אחד תחילה ולאחר מכן את השני, כדי לאזן את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
משפךמשפך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
מקשטים את מרכז כל צב עם כמה פתיתים של fleur de sel - אבל הקפד לעשות את זה לפני השוקולד מגדיר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12
אחסן את הצבים, בשכבות עם שעווה או נייר קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב עד 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר