קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות34
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בוריטו אורז ושעועית חום

בוריטו אורז ושעועית חום
המתכון אורז חום בוריטו שעועית יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 15 דקות. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 9 אוהדים. אם יש לך אבוקדו, מיץ ליים, אורז חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בוריטו שעועית ואורז, צ'יזי ביף שעועית בוריטו אורז קערות, ו שעועית שחורה ועוגות אורז חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם האורז מבושל קר, לחמם אותו במיקרוגל. כשחם, מערבבים את הצ ' דר עד שהגבינה נמסה. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
מחית את מיץ האבוקדו והליים יחד בקערה קטנה עם מזלג עד שהוא הופך להיות עקביות להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
אבוקדואבוקדו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
תניח את הטורטייה על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מורחים את אבוקדו פירה על טורטייה, משאיר גבול חיצוני 1 אינץ ' ללא כל אבוקדו. בשליש התחתון של טורטייה, לפרוס בצורת בול עץ את האורז, שעועית, גזר וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
אבוקדואבוקדו
גזרגזר
מורחיםמורחים
שעועיתשעועית
סלסהסלסה
אורזאורז
5
להתגלגל פעם אחת בחוזקה, ואז לקפל את הצדדים ולהמשיך להתגלגל. האבוקדו אמור לעזור לבוריטו להישאר ביחד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
גלולגלול
6
חתוך לשניים. לעטוף במגבת נייר, ואחריו שכבה של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מגבות ניירמגבות נייר
7
מגישים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.