בוריטו אורז ושעועית חום
המתכון אורז חום בוריטו שעועית יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 15 דקות. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 9 אוהדים. אם יש לך אבוקדו, מיץ ליים, אורז חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בוריטו שעועית ואורז, צ'יזי ביף שעועית בוריטו אורז קערות, ו שעועית שחורה ועוגות אורז חום (מתכונים דומים).
הוראות
אם האורז מבושל קר, לחמם אותו במיקרוגל. כשחם, מערבבים את הצ ' דר עד שהגבינה נמסה. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
מחית את מיץ האבוקדו והליים יחד בקערה קטנה עם מזלג עד שהוא הופך להיות עקביות להפיץ.
תניח את הטורטייה על קרש חיתוך.
מורחים את אבוקדו פירה על טורטייה, משאיר גבול חיצוני 1 אינץ ' ללא כל אבוקדו. בשליש התחתון של טורטייה, לפרוס בצורת בול עץ את האורז, שעועית, גזר וסלסה.
להתגלגל פעם אחת בחוזקה, ואז לקפל את הצדדים ולהמשיך להתגלגל. האבוקדו אמור לעזור לבוריטו להישאר ביחד.
חתוך לשניים. לעטוף במגבת נייר, ואחריו שכבה של רדיד אלומיניום.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.