בוריטוס בקר ושעועית
בוריטוס בקר ושעועית יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בסביבות 35 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש בידכם אורגנו טחון, בקר טחון, עלי כוסברה ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 78%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בוריטוס בקר ושעועית, בוריטוס בקר ושעועית, ו בוריטוס בקר ושעועית.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -170 עד 180 מעלות צלזיוס.
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים את הבצל עד לריכוך. לאחר מכן מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד שהבשר מבושל.
מוסיפים את הכמון, אבקת הצ ' ילי, האורגנו והמלח ומערבבים לאיחוד.
יוצקים 2 פחיות מרוטב העגבניות המקסיקני לבשר ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות.
מוסיפים מעט מים אם התערובת מתייבשת מדי.
בינתיים מחממים את השעועית המטוגנת בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים אותה עד שהיא נמסה.
מחממים את הטורטיות במיקרוגל במשך 1 דקה, ולאחר מכן להפיץ כמות קטנה של שעועית על כל טורטיה.
מוסיפים כמות קטנה מהבשר. מקפלים מעל קצות הטורטייה ואז מגלגלים אותם. חזור על הפעולה עם שאר הטורטיות. לאחר מכן מניחים אותם בתבנית אפייה גדולה, מכסים בנייר כסף ושומרים על חום בתנור.
כשמוכנים להגשה, מזלפים את פחית רוטב העגבניות שנותרה על כל הבוריטוס ומפזרים עוד צ ' דר מגורד. מחזירים לתנור לכמה דקות רק כדי להמיס את הגבינה.
מפזרים את החלקים העליונים עם עלי הכוסברה ומגישים מיד למזלג המזלג בחייכם. הם ינשקו אותך ויחבקו אותך. שוב ושוב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
בוריטו בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. הספסל סונומה קוסט פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.