בוריטוס תפוחי אדמה, צ'וריסו וצ' ילי ירוק
בוריטוס תפוחי אדמה, צ'וריסו וצ' ילי ירוק עשוי להיות בדיוק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך צ'וריסו מקסיקני, טורטיות קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 36 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו חביתת צ'וריסו, תפוחי אדמה & ירוק צ' ילה, בוריטו ירוק צ'ילה Calabasitas, ו בוריטוס הודו וצ'ילה ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה האדומים בסיר, ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה.
הסר את המחבת מהחום, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מסננים; לטפוח תפוחי אדמה יבש עם מגבות נייר.
שלב 1 עגבנייה כוס, 2 כפות בצל, כוסברה, ומיץ ליים.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את צ ' וריסו; לבשל במשך 3 דקות, ערבוב להתפורר.
להוסיף 1 בצל כוס poblano למחבת; לבשל 2 דקות או עד בצל הוא רך צ ' וריסו נעשה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר את תערובת צ ' וריסו מחבת.
מוסיפים שמן למחבת, ומערבלים למעיל.
הוסף תפוחי אדמה; לבשל במשך 8 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
הסר מחבת מהחום. מערבבים בתערובת צ ' וריסו ומלח.
מחממים את הטורטיות על פי הוראות החבילה. מחלקים את תערובת תפוחי האדמה באופן שווה בין טורטיות, העליון באופן שווה עם סלסה וגבינה.
מגלגלים כל בוריטו, אופנת ג ' לי רול.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
הוסף 2 בוריטוס למחבת, צד התפר למטה; לבשל 1 דקה בכל צד או עד השחמה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.