בטטה-עוגיות כריך מרשמלו
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 670 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבקת מרנג, אבקת סוכר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגיות מרשמלו בטטה, עוגיות כריך שוקולד עם מילוי קרם מרשמלו, ו עוגיות בראוני מרשמלו תות + בגידה.
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס אבקת סוכר, להכות עד חלקה. מערבבים 3/4 כוס מחית בטטה משומרת 2 כפית. וניל עד מעורבב.
מערבבים יחד קמח והבא 6 מרכיבים. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב.
מחלקים בצק לשניים; לשטח כל אחד לדיסק.
מגלגלים כל דיסק לעובי 1/4 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר שעווה.
העברת בצק, בנייר שעווה, לתבנית אפייה; צמרמורת 1 שעה.
עבודה עם חלק 1 של בצק בכל פעם, להסיר נייר שעווה העליון; לחתוך עם חותך עגול 2 אינץ', rerolling שאריות בצק פעם אחת.
מניחים 1 אינץ ' בנפרד על נייר קלף מצופה בדפי אפייה; מפזרים סוכר Demerara.
אופים ב 350 במשך 12 עד 14 דקות או עד הקצוות הם זהובים. מגניב על גיליונות אפייה 1 דקה; להעביר מתלים תיל. מגניב לגמרי.
הכה את מרשמלו crme וחמאה מרוככת עם מערבל לעמוד חשמלי כבד במהירות בינונית 2 דקות או עד חלקה; בהדרגה להוסיף 2 כוסות אבקת סוכר.
הוסף אבקת מרנג, והכה במהירות גבוהה 2 דקות או עד פלאפי. מוסיפים 1 כפית. תמצית וניל.
מורחים על 2 כפית. תערובת בין כדורי חמאה מקוררים ליצירת כריכים. לאחסן במיכלים אטומים.