קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בטטות העליון עם פודינג לחם תירס

בטטות העליון עם פודינג לחם תירס
בטטות העליון עם פודינג לחם תירס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . גשו לסופר וקנו ציפורן טחון, ביצים, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם תירס מתוק, פודינג תירס העליון, ו פודינג תירס העליון.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בסיר גדול, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים, ומבשלים עד תפוחי אדמה ניתן פירסינג עם מזלג, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לנקז, ולהניח בצד להתקרר.
3
מחממים את התנור שלך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
גריז קל 9x13 אינץ ' תבנית אפייה. פרוס מאפינס תירס לתוך 1/2 סיבובים אינץ, זמירה משם צמרות וישבנים. מילואים גזוז חתיכות. מסדרים פרוסות מאפין תירס על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מאפינס תירסמאפינס תירס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מניחים מאפינס תחת מטאטא שחומם מראש עד קלוי, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מערבבים את הפירה משומר בטטה, סוכר חום, חמאה, וחלב קוקוס כוס 1 יחד בקערה עד חלקה. מערבבים 1 כפית קינמון, אגוז מוסקט, וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בקערה אחרת, לטאטא את הביצים עם חלב קוקוס שנותר, 1/2 כפית קינמון, ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים יריעת ניילון על משטח נקי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מניחים 1/2 פחית להדביק שקדים על לעטוף, לכסות עם גיליון אחר של פלסטיק לעטוף, ולגלגל את הדבק שקדים לתוך גיליון דק, על 1/8 אינץ ' עבה. השתמש באצבעות, או חתיכות תיקון של דבק שקדים לעצב את הסדין לגודל של תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
להרכיב את התבשיל על ידי לשפוך את תערובת הביצים על מאפינס התירס בתבנית אפייה מוכנה. מכסים עם גיליון של להדביק שקדים, זמירה כדי להתאים את המנה. לסירוגין צבעים, מניחים שכבה של תפוחי אדמה מתוקים על גיליון שקדים. כפית או מברשת 1/3 של תערובת הסוכר החום על תפוחי אדמה מתוקים. חוזר, הסדרת שתי שכבות נוספות של תפוחי אדמה מתוקים, שהסתיימו עם 1/3 של תערובת הסוכר החום. שים בצד כל בטטה נוספת לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ממרח שקדיםממרח שקדים
מאפינס תירסמאפינס תירס
כָּתֵףכָּתֵף
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
אופים תבשיל בתנור שחומם מראש 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מפזרים קישוטים שמורים למאפין תירס ומרשמלו מלמעלה. לחזור לתנור, ואופים עד העליון הוא השחמה, על 20 דקות יותר. מגניב 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.