קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בטטות העליון עם פודינג לחם תירס

בטטות העליון עם פודינג לחם תירס
בטטות העליון עם פודינג לחם תירס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . גשו לסופר וקנו ציפורן טחון, ביצים, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם תירס מתוק, פודינג תירס העליון, ו פודינג תירס העליון.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בסיר גדול, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים, ומבשלים עד תפוחי אדמה ניתן פירסינג עם מזלג, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לנקז, ולהניח בצד להתקרר.
3
מחממים את התנור שלך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
גריז קל 9x13 אינץ ' תבנית אפייה. פרוס מאפינס תירס לתוך 1/2 סיבובים אינץ, זמירה משם צמרות וישבנים. מילואים גזוז חתיכות. מסדרים פרוסות מאפין תירס על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מאפינס תירסמאפינס תירס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מניחים מאפינס תחת מטאטא שחומם מראש עד קלוי, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
6
מערבבים את הפירה משומר בטטה, סוכר חום, חמאה, וחלב קוקוס כוס 1 יחד בקערה עד חלקה. מערבבים 1 כפית קינמון, אגוז מוסקט, וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
בקערה אחרת, לטאטא את הביצים עם חלב קוקוס שנותר, 1/2 כפית קינמון, ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
נייר אורזנייר אורז
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מניחים יריעת ניילון על משטח נקי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מניחים 1/2 פחית להדביק שקדים על לעטוף, לכסות עם גיליון אחר של פלסטיק לעטוף, ולגלגל את הדבק שקדים לתוך גיליון דק, על 1/8 אינץ ' עבה. השתמש באצבעות, או חתיכות תיקון של דבק שקדים לעצב את הסדין לגודל של תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
להרכיב את התבשיל על ידי לשפוך את תערובת הביצים על מאפינס התירס בתבנית אפייה מוכנה. מכסים עם גיליון של להדביק שקדים, זמירה כדי להתאים את המנה. לסירוגין צבעים, מניחים שכבה של תפוחי אדמה מתוקים על גיליון שקדים. כפית או מברשת 1/3 של תערובת הסוכר החום על תפוחי אדמה מתוקים. חוזר, הסדרת שתי שכבות נוספות של תפוחי אדמה מתוקים, שהסתיימו עם 1/3 של תערובת הסוכר החום. שים בצד כל בטטה נוספת לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ממרח שקדיםממרח שקדים
מאפינס תירסמאפינס תירס
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
אופים תבשיל בתנור שחומם מראש 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מפזרים קישוטים שמורים למאפין תירס ומרשמלו מלמעלה. לחזור לתנור, ואופים עד העליון הוא השחמה, על 20 דקות יותר. מגניב 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.