קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות20
דיאטותללא לקטוז
אירועיםחג ההודיה
מגזין

בטן חזיר מגולגל עם מילוי משמש ודבש

בטן חזיר מגולגל עם מילוי משמש ודבש
בטן חזיר מגולגל עם משמש herby & מלית דבש לוקח בערך 3 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 130 גרם של שומן, וסך הכל 1378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-208 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך קורנית, פטרוזיליה, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בשר חזיר צלוי מגולגל עם שזיף ומילוי משמש, ירך חזיר מגולגל עם אוכמניות, לימון ומילוי משמש מיובש, ו הרבי שום מגולגל חזיר עם סלט תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים 10 דקות עד הזהב. לקצץ כ 100 גרם של בשר חזיר, מהצד הבשרני אבל אם הקצב השאיר נתח של בשר בצד אחד שבו הצלעות הוסרו, להשאיר את זה על כפי שהוא יעזור לך לגלגל אותו. Whizz קישוטי חזיר במעבד מזון, ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם עשבי תיבול, פירורי לחם, משמשים, בצל ושמן 2 כפות, עונה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הפעל את עור הבטן חזיר-צד למעלה. באמצעות סכין חדה או סכין סטנלי, להבקיע את העור במרווחי 1cm ולשפשף את מלח הים בכל רחבי. הפוך את בטן החזיר מעל ומתבלים קצת יותר, ואז לצחצח את הדבש על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
להניח את המילוי במרכז, ואז להביא את 2 הקצוות יחד להתגלגל בחוזקה. הפוך את החזיר כדי שהקצוות ייפגשו מתחת. לקשור את חזיר מגולגל עם חוט מטבח כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
שים את הבשר על מתלה תיל בדיל קלייה ולהעביר למקרר, חשוף במשך כמה שעות או עד 24 שעות, כך העור יש זמן להתייבש והבשר לוקח על טעמים מן המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
תנור חום 220c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
לשפשף את החזיר עם השמן הנותר וקצת יותר מלח ים. צלי במרכז התנור למשך 30 דקות. הפעל את התנור עד 180c / 160c מאוורר / גז 4 ולהמשיך לבשל במשך 2 שעות. לבסוף, להפוך את התנור בחזרה עד 220c / 200c מאוורר / גז 7 כדי פריך את העור לעוד 30 דקות אל תדאג אם החזיר שלך נראה כהה מבחוץ, זה עדיין יהיה עסיסי וטעים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
הסר מהתנור, לכסות בנייר כסף ולהשאיר לנוח במשך 45 דקות לפני גילוף. אם העור שלך לא הופך פריך, פופ המפרק תחת גריל חם במשך כמה דקות, מגלגל אותו על הצד שלה כדי לקבל את הצדדים נחמד ופריך מדי רק לפקוח עין על זה כפי שהוא יבער בקלות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי