ביגולי עם ראגו ברווז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 75 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 1184 קלוריות. המתכון הזה מכסה 52% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לך רגלי ברווז וירכיים, שמן זית כתית, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 77%. ציון זה מוצק. נסו ריגטוני עם סמרטוט ברווז, ספקטלה עם ראגו ברווז, ו גרגנלי עם ראגו ברווז עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
לשטוף את הרגליים ברווז ולהסיר את כל השומן. יבש.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
2
בקדרה עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי, מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוסיפים את רגלי הברווז ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים ומוציאים, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
4
מוסיפים את הבצל, הגזר, השום והסלרי ומבשלים עד לריכוך, בערך 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
שום
בצל
5
מוסיפים את היין, העגבניות, ציר העוף והפטריות המיובשות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
ציר עוף
עגבנייה
יין
6
מוסיפים את הרגליים ברווז ולחזור לרתיחה, להנמיך את החום, לכסות ולאפשר לבשל במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
7
הסר את הרגליים ברווז ולאפשר להתקרר. משוך את כל הבשר מהעצמות וחזור לסיר, ללא העצמות. מבשלים ללא כיסוי למשך 30 דקות, או עד שהוא סמיך למדי. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רגל ברווז
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
ממלאים סיר גדול עם 6 ליטר מים ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים ביגולי עד "אל דנטה", בערך 8 עד 9 דקות.
להכנת הבצק: הכינו תלולית מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את תערובת הביצים והחלב. בעזרת מזלג מקציפים יחד את תערובת הביצים והחלב ומתחילים לשלב את הקמח החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
11
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח כלפי מעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג שהשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
12
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מגובשת, הסר את הבצק מהלוח וגרד את כל פיסות הקרום שנותרו. מחק את החלקים האלה. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 3 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, זכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
13
להכנת הביגולי: ללוש בצק עד לקבלת תערובת חלקה ומהודקת, ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
14
הערה: אל תדלג על חלק הלישה או המנוחה של המתכון הזה. הם חיוניים לפסטה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
15
חותכים את הבצק ל -6 חלקים, ומעבירים כל נתח דרך מטחנת בשר המוגדרת לגודל האקסטרוזיה הקטן ביותר. עם יציאת הפסטה חותכים אותה לחתיכות בגודל 12 אינץ ' ומיד מאבקים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
פסטה
בשר
ציוד שתשתמש בו
מטחנת בשר
16
הניחו על דף עוגיות מאובק בקמח תירס, והקפידו לשמור על הגדילים נפרדים. לסיים את כל 6 חתיכות באותו אופן.