קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

ביגנטס

ביגנטס
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, תמצית ונילן, שמרים מיידיים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Name, Name, ו Name (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן מחממים את החלב מעל חום בינוני-גבוה עד שבועות קטנות נוצרות לאורך הקצוות והטמפרטורה היא בין 105 ל-110 ° F.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מעבירים חלב חם לקערה של מערבל לעמוד חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
לטאטא בשמרים ו 1 כף סוכר. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
התערובת צריכה להיות תוססת.
5
בקערה גדולה לטאטא יחד הנותרים סוכר, קמח, אבקת חלב, סודה לשתיה ומלח. לצרף את הוו הבצק למיקסר ולהוסיף את תערובת הקמח לתערובת השמרים תוך ערבוב במהירות נמוכה כדי להרטיב את החומרים. מוסיפים לאט במים ובוניל ואז מגבירים את מהירות המיקסר לבינונית ומערבבים עד שהבצק מתחבר לכדור. הבצק עדיין יהיה רטוב ומרושל.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
לרסס קערה גדולה עם ספריי בישול ולהעביר את הבצק. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח בנדיבות, מפזרים את החלק העליון עם קמח להתגלגל החוצה לתוך מלבן גדול כי הוא כ 1/3 אינץ'. השתמש סכין חדה או גלגל פיצה לחתוך את הבצק לתוך 32 כ 1 1/2 ריבועים אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
ממלאים תנור הולנדי או טיגון עמוק עם 2 סנטימטרים של שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
9
שמן חום מעל חום בינוני עד 350 ° F. באמצעות מרית עמידה לחום או רדוד, מסננת עמידה לחום, בזהירות טיפת beignets בשמן. היזהר לא להעמיס את beignets במחבת (לא יותר מ 2 עד 3 beignets בכל פעם). לאחר כדקה הבצק יתחיל להתנפח, להשתמש במקלות אכילה מעץ כדי להפוך את הביניטים ומטגנים עד חום זהוב עמוק משני הצדדים (כ 1-2 דקות לכל צד, להשתמש בצבע כמדריך שלך שמירה על עין קרובה על שמירה על טמפרטורת השמן קבוע ככל האפשר).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר סופגניות מיד מהמחבת באמצעות מסננת או מלקחיים עמידים בחום. הגדר על נייר מגבת מרופדת מדפים אפייה להתקרר. לאחר התקרר מעט, אבק כבד עם הסוכר של קונדיטור ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות