בייקון, ביצה וצ'דר מאפין אנגלי פניני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון, ביצה ו צ'דר אנגלית מאפין פניני. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, גבינת צ'דר חדה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם מאפין אנגלי עם בייקון וצ'דר, לחם מאפין אנגלי מצופה צ'דר, ו בייקון-ביצה מאפין אנגלי (מתכונים דומים).
הוראות
אחד אחד, להכין את החביתות. ממיסים כ 1/2 כפית חמאה במחבת קטנה ולא דביקה על אש בינונית-נמוכה. מקציפים ביצה אחת ממש טוב בקערה קטנה, מתבלים אותה במלח ופלפל ושופכים אותה למחבת. לאחר שהביצה נקבעה מעט, משוך בצדדים עם מרית גומי כדי לאפשר לביצה הנוזלת לזרום למחבת. כאשר הביצים כמעט מוגדרות, בזהירות להרים קצה אחד עם מרית גומי ולקפל אותו לשניים.
מעבירים את החביתה לצלחת ומכסים אותו בנייר כסף כדי להתחמם בזמן שאתה מכין את שלוש החביתות האחרות באותו אופן.
מחממים את יצרנית פניני לחום בינוני גבוה.עבור כל כריך: אם אתה משתמש מאפין אנגלי קליית לחם, מורחים חמאה על שתי פרוסות כדי לטעום את החלק החיצוני של הכריך. הפוך פרוסה אחת ושכבה על גבינה, חביתה, שתי פרוסות בייקון ועוד גבינה (אם אתה משתמש מאפינס אנגלית מסורתית, להחיל את הסתימות בתוך החצי התחתון של המאפין). סגור את הכריך עם החצי העליון של המאפין האנגלי.גריל פניני, שניים בכל פעם (או כל ארבע, אם הם יתאימו), עד הגבינה נמסה הלחם או מאפין הוא קלוי, 4 עד 5 דקות.