בייקון וביצים סלט תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . אם יש לך בייקון, אפונה קטנה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. נסו תפוחי אדמה מעורבים עם בייקון וביצים, תפוחי אדמה וקותלי חזיר עם ביצים מטוגנות, ו ביצים מטוגנות וחשיש בייקון בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לנקז ולהניח בצד להתקרר.
3
מערבבים תפוחי אדמה, מיונז, אפונה, ביצים קשות, בייקון, בצל, חרדל, מלח ופלפל שחור יחד בקערה. מקררים כדי לאפשר טעמים למזג ובייקון כדי לרכך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגל
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים