בייקון ונשיכות אגס
בייקון ונשיכות אגס יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, צימוקים, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ביס עוף מצופה חרדל ובייקון עם מתכון איולי בייקון, בייקון נוטלה בראוני נושך W / מייפל קינמון בייקון זיגוג, ו נגיסות אגס ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, מטגנים את הבייקון הקצוץ עד פריך ואז להעביר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת מגבת נייר. באותו מחבת בצל מטגן, הוספת קמצוץ של מלח ופלפל לעונה.
הסר את הבצל עם כפית מחוררת, וערימה על הבייקון.
באמצעות אותו מחבת, להוסיף את החמאה ולתת לו להמיס, אבל לא חום. מערבבים את האגסים ו לטגן מעל חום בינוני גבוה מעט חום, אבל להסיר לפני שהם הופכים רכים, על 5 דקות.
להעביר את האגסים לקערה ולהוסיף בייקון, בצל וצימוקים; להפריש.
עם מגבת נייר, למחוק את המחבת ולהוסיף את האגוזים. מערבבים וזורקים את האגוזים כדי טוסט אותם ולאחר מכן להסיר כאשר הם הופכים ריחני. מגניב מעט, ואז לקצוץ ולהוסיף לקערה עם תערובת אגס.
שים את קונכיות filo מיני בכוסות של 2 מחבתות קאפקייקס מיני.
הוסף 1 כפית של תערובת הבייקון לכל קליפה.
בסיר מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את מיץ התפוזים, הסוכר והדבש. מביאים לרתיחה ואז להנמיך את החום ומבשלים עד שהוא מפחית והופך עבה מעט, על 10 דקות.
יוצקים 1 כפית סירופ על כל כוס ולאפשר לו להשרות, ואז לחזור עם כפית אחרת.
מקררים לפחות 1 שעה או לילה.
מגישים בטמפרטורת החדר או מגישים חמים על ידי הצבת המחבתות בתנור f 250 מעלות שחומם מראש, כ 20 דקות.
מעבירים למגש הגשה ומגישים.