בייקון, כרישה וספגטי פריטטה
בייקון, כרישה וספגטי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 254 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא כרישה, ספגטי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו כרישה פריטטה, חזיר וכרישה פריטטה, ו כרישה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לחמם מחבת nonstick אטום ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בייקון ומבשלים, ערבוב, עד פריך, על 5 דקות.
הסר ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן ממחבת ולהוסיף כרישה. לבשל, ערבוב, עד שהתרכך, על 5 דקות. להחזיר בייקון למחבת, להוסיף ספגטי ומערבבים.
ביצי עונה עם 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר.
יוצקים למחבת ומערבבים. לבשל, הרמת הצדדים של פריטטה עם מרית לתת ביצים לזרום מתחת, עד השחמה קלה סביב הקצוות, על 5 דקות.
מפזרים פרמזן למעלה, מעבירים לתנור ואופים, חשופים, עד המשרד במרכז משחימים קלות על גבי, כ 7 דקות. השתמש במרית כדי לשחרר פריטטה להחליק על משטח עבודה.