בייקון, כרישה וספגטי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 254 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא כרישה, ספגטי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו כרישה פריטטה, חזיר וכרישה פריטטה, ו כרישה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. לחמם מחבת nonstick אטום ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים בייקון ומבשלים, ערבוב, עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
הסר ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן ממחבת ולהוסיף כרישה. לבשל, ערבוב, עד שהתרכך, על 5 דקות. להחזיר בייקון למחבת, להוסיף ספגטי ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
ביצי עונה עם 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
להקציף בחלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים למחבת ומערבבים. לבשל, הרמת הצדדים של פריטטה עם מרית לתת ביצים לזרום מתחת, עד השחמה קלה סביב הקצוות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מפזרים פרמזן למעלה, מעבירים לתנור ואופים, חשופים, עד המשרד במרכז משחימים קלות על גבי, כ 7 דקות. השתמש במרית כדי לשחרר פריטטה להחליק על משטח עבודה.